AKTUELNO

Bez ustezanja!

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica pojavila se večeras na promociji albuma kod pevača Slobe Radanovića, s kojim je snimila i duetsku pesmu ''Olovo'', a tom prilikom govorila je o vršnjačkom nasilju koje je trpela, odnosu sa Teya Dorom, ali i o tome na koji način čuva intimu od očiju javnosti.

- Nisam prošla samo verbalno nasilje, već i fizičko vršnjačko nasilje. Kad se sve to dešavalo nisam puno pridavala značaju na tome, možda zato što sam ja takva. Nisam ni sa kim ni podelila, možda jer je tako, možda je greška. Možda bi ih neko smirio i ne bi nastavili s drugim ljudima. Možda bi bilo najbolje da sam rekla roditeljima i možda bi bilo brže i lakše rešeno. Ja sam to potisnula, mislila sam da sam jača od njih... Posvetila sam se sama sebi i onome što volim - rekla je Breskvica i dodala:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Ja sam njima objasnila kako sve funkcioniše, morala sam prvo njima, a onda i bližnjima. 99 posto stvari nije istina i ne treba da ih to uznemirava. Malo sam jača u glavi i nikad mi nie bilo potrebno, znam da su tu i da mogu da im se obratim uvek - poručila je pevačica i dodala:

- Teya Dora i ja smo stvarno super. Podržavamo jedna drugu, javljamo se jedna drugoj često, ne pričamo o Beoviziji i nekim drugim stvarima. Ja sam rekla, Marija je korektna osoba, ona je neko ko je pobedio na Evroviziji i ona je neko ko je kvalifikovan da bude u žiriju. Nisam se ni sa kim od njih čula, ali ne sumnjam u njhove izbore - rekla je Breskvica i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Mom partneru ne smeta ništa jer ne delim ništa privatno javno, prosto radim svoj posao kako radim, bavim se svojom karijerom i to je to.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs