AKTUELNO

Ima velike planove!

Poznati pevač Dejan Matić večeras se pojavio na promociji albuma Slobe Radanovića. Tom prilikom, Dejan je za Pink.rs progovorio o tome kako provodi praznike, o dugo planiranom koncertu i ostalim poslovnim planovima. Na samom početku, Dejan je otkrio da su on i Sloba poreklom iz istog mesta.

- Mi smo iz istog mesta poreklom, iz Drvara. Podjednako volimo korene i grad gde smo se rodili. Dobri smo drugari, imamo iste saradnike - rekao je Dejan i dodao:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Vrlo brzo ćemo objaviti nešto novo, tamo na jesen. Ovi singlovi i još par pesama i sve možemo da zaokružimo u jedan album. Mislio sam sada, ali biće sledeće godine koncert ipak. Sve mi govori da će to biti jedan ozbiljan spektakl. Nažalost, uvek se nešto ispreči, ali to sve govori da ćemo napraviti ozbiljnu žurku i ozbiljan spektakl - otkrio je Matić i dodao:

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Više radim nego što odmaram za Vaskrs. Meni je porodica u Austriji i onda kad su naši praznici oni to ne priznaju, deca moraju da idu u školu. Kad smo svi slobodni, ja sve otkazujem da budemo zajedno - poručio je pevač.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs