AKTUELNO

Pevač otvorio dušu!

Pevač Sloba Radanović organizovao je večeras promociju novog albuma u restoranu koji je u njegovom vlasništvu. Naime, Sloba se na promociji pojavio u velikom stilu sa Jelenom, koja je sve zasenila svojim izgledom, a ona je za ovu priliku odabrala dugu, crnu haljinu sa izrezom do kuka, poput holivudskih diva.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Jedva sam čekao da ovo izađe, puno truda i ljubavi je uloženo. Predivne su reakcije, i više nego što smo očekivali. Bilo je dosta teže sada jer uvek gledaš da naredni album bude bolji. Takmičiš se sa sobom. Pesma treba da me dodirne melodijom, da nešto izazove u meni. Ja snimim pesmu, ako se ja u njoj pronađem ja ću je sigurno snimiti. ''Vreme besramnih'' je pesma u kojoj sam se baš pronašao. Živimo u besramnom svetu, danas je sve normalno, sve čega smo se stideli danas je normalno. Ta pesma sama po sebi nije posvećena nikome, posvećena je današnjem društvu - rekao je Sloba i otkrio da li je neku pesmu posvetio Jeleni.

- Nisam nijednu pesmu posvetio Jeleni, kad je budem njoj posvetio, ja ću je i napisati - poručio je Radanović i otkrio da li su mu kolege čestitale.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Ja se stalno kajem za neke stvari. Iza nekih stavova čvrsto stojim. Nisam neka ulizica da govorim šta ljudi vole da čuju. Skoro su pesme izašle, telefon mi stalno vibrira, nekoliko kolega mi je već čestitalo, sa sivma sam u super odnosima, ni sa kim nisam na ratnoj nozi - otkrio je pevač i progovorio o svom šou proramu ''Pevaj sa mnom'', koji je sinoć završen.

- Bilo je teško prvo izabrati devojke za takmičenje, a onda je takmičenje bilo još teže. Neko je uvek morao da napusti takmičenje i da se rastane od nas. Ja ne volim ljudima da saopštavam ružne vesti i da rušim snove. Sve devojke su zasluženo bile tu, Tamara je zasluženo pobedila. Nadam se da će sve izgraditi uspešne karijere, svakako.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs