AKTUELNO

Brutalno odgovorila!

Nakon izjave Bojane Pavlović da će tužiti porodicu Šparavalo, stupili smo u kontakt sa majkom Anđele Šparavalo, kako bi nam dala odgovor na pretnje tužnom:

Nemamo šta da komentarišemo, neka tuži, neka radi šta hoće - rekla je majka Šparavalo.

Foto: privatna arhiva

Anđela je izjavila da želi da se situacija između porodice i Bojane reši mirnim putem, na šta majka Šparavlo nije mogla da se složi da to ipak može mirnim putem da se reši. Nadovezala se i na odnos Bojane i Anđele:

Ne može da se reši mirnim putem, kad Bojana preti da će da stavi nju i mene u zatvor. Ja sam rekla da ću da stanem uz dete i deda se oglasio i rekao da će stati uz nju. Ona je mlada i svi ćemo stati uz nju. Naravno da ćemo svi stati uz naše dete, šta god moje detet da uradi majka će biti uz nju, pominju danas neke svedoke, Uroš Stanić je danas svašta rekao. Ja vidim da Uroš svašta zna. Ono što je Anđela iznela nije to afekat, ona je u strahu, juče je bila gotova da zaplače, Bojana ceo da sikće na nju. Ona je u strahu šta sme da kaže, ona je na pogrešan način počela da igra rijaliti, pogubila se u lažima. Ona je vesela i razdragana, ceo grad se digao na noge, drugari se njeni javljaju, ja ne znam da li će Bojana smeti da uđe u Aranđelovac. Ona nju plaši, ona ne zna šta da radi ima 20 godina, a ovu je život išibao, ko zna šta joj priča ispod pokrivača - rekla je majka Šparavalo.

Foto: Pink.rs

Aleksandra Šparavalo nije ostala imuna ni na Marinkoviće, pa je opelela po njima:

Ivan i njegova žena ne mogu da ih podnesem, ne želim da nas uzimaju u usta jer je Ivan jedna najveća ljiga, i da ona njegova ženetina nema šta da daje savete Anđeli neka savetuje svoje dete kad ga bude imala i da ostavi porodicu Šparavalo na miru jer nas ne zanima njihovo mišljenje - rekla je majka Šparavalo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Autor: A.V.