AKTUELNO

Žestok kraj emisije!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje pročitao je Bojani Pavlović.

Uplašila si se na debati, jer je Anđela javno rekla istinu, pa si se posle zavukla u krevet. Gde su argumenti - rekao je Milan.
Nikoga se ne bojim, ne znam šta vam nije jasno. Ja stojim iza onoga što sam rekla, biću uz Anđelu. Ne treba da vas zanima razlog - rekla je Bojana.
Zašto Teodora glumi žrtvu, kad se do juče poveravala drugarici Miljani - pitao je Milan Žanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se s tim. Vidim da je Teodora itekako bila drugarica sa Miljanom do pre koji dan. Sa Miljanom svako ko želi, može da izbegne konflikt. Miljana može da se brani sama od cele kuće. Ona ima konflikt sa Bebicom. Vidim da Teodora može da se skloni, ali neće. Radi isto što i pre par meseci, kad je bila u odnosu sa Bebicom. Meša se u njihov odnos - rekla je Žana.
Kako se osećaš kad te u pokušaju bega Teodora nazove Nemanjom - upitao je Milan Bebicu.
Apsolutno me ne zanima, boli me uvo - odgovorio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, koliko puta ćeš se još izblamirati? Da te Maja nagovara na gluposti, pa ti ispadneš dno dna - upitao je Milan Jovanu.
Ništa nisam napravila. Ne diram ga u izolaciji. Ne obraćam mu se. Maji je zanimljiva naša izolacija i sinoć se šalila sa mnom - odgovorila je Jovana.
Žena mi se stvarno nije ni obratila - ubacio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno da ti je tvoja kombinacija već dosadila i da tražiš drugu. Pitala si Jovanu da li su spojili dušeke u izolaciji - pitao je voditelj Milicu.
Ne interesuje me to, znam da ne bi spojili dušeke nikad. Glupo sam reagovala, gotivim Aneli. Pitala sam Jovanu šta se dešava u izolaciji i rekla je da uopšte ne komuniciraju - rekla je Milica.
Iznenadila me je Milica, šokirala me je - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne interesujete me ni vi, ni rijaliti. Već sam u glavi raskrstio - rekao je Janjuš
Šta si došao onda? Ja sam bila jasna itekako - odbrusila mu je Aneli.
Devojko, neću da budem sa tobom. Je'l shvataš to, ne bih bio s tobom nikad. Ja sam slobodan čovek, ti si slobodna žena. Nema potrebe da govoriš šta ko radi, boli te k*rac - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pravo da komentarišem. Ne bih se pomirila, ali me zanimaš - rekla je Aneli.
Možeš li reći pred svima šta si pričala sa kumom. Šta si to videla da postoji između Lejdi i Lakića - upitao je Milan Matoru.
Njegov pristup je delovao jako prisno i to sam joj odmah rekla. Da se ne začudi da se to komentariše. Delovalo je intimno. Ja kad stojim sa strane, ne mogu da je odbranim - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi, Lakić je rekao da je Matora ljubomorna - rekao je Milan.
Ne, Matora me je samo upozorila. Mene su povezivali sa nekim osobama ovde, pa nisam ni sa kim bila. Družimo se skoro od početka. To što igramo, ne znači da se gledamo na neki drugi način. Što se mene tiče, mogu da me povezuju sa Lakićem. Imamo baš prijateljski odnos, zbog toga mogu da budem tako opuštena - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.