AKTUELNO

Folk pevač Dejan Matić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a sada je u emisiji "Amidži šou" na Pinku zadovoljio znatiželju gledalaca, te je u okviru rubrike "Pitanja sa Instagrama" otkrio detalje iz svog privatnog života.

Naime, gledaoce je interesovalo čime mu se bave deca, te je Dejan otkrio:

Bave se muzikom, ali još su počeci. Zoran ima 11, Konstantin ima 9 godina - rekao je Dejan, a na Amidžićevo šaljivo pitanje kog sina više voli, rekao je:

Foto: TV Pink Printscreen

- Znam koga oni najviše vole, a ja ih volim isto - rekao je Dejan.

Inače, Dejan se suprugom Jelenom venčao u julu 2012. godine, prvo u Crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a zatim su sklopili i građanski brak, dok su se upoznali godinu dana ranije. Pojavila se i u njegovom spotu za pesmu "Ona je moja".

Supruga je stalno sa njima i već su malo oguglali na njen povišen ton. Uspeo sam i ja da izgradim autoritet, a kako mi je to pošlo od ruke, ne pitajte me, ni sam ne znam. Nema kod mene nikada povišenog tona. Napravio sam sistem nagrade i kazne, to drugo u retkim trenucima. Kada ih ja kaznim, to znači da su baš prevršili svaku meru ‒ rekao je Dejan svojevremeno.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs