AKTUELNO

Novi estradni rat?!

Sloba Radanović večerašnji je gost emisije ''Amidži šou'', a tom prilikom predstavio je svojih šest superfinalistkinja šou programa ''Pevaj sa mnom'' i progovorio o svojim novim projektima, ali i o tome da li bi snimio duet s Desingericom.

- Šest devojaka, šest potpuno drugačijih ličnosti, ima tu svega. Sve su nekako upakovane. Pesma je spremna, to je onako više balada, pesma se zove ''Baterije''. Ceo šou je u simbolici baterije. Darko je došao da ispoštuje, lep gest od njega, lepo smo se zabavili, lepo smo pevali i družili se. Album izlazi u četvrtak. Neke pesme su već na Jutjubu - rekao je Sloba, a na pitanje da li bi snimio duet s Desingericom imao je da poruči:

Foto: TV Pink Printscreen

- Iskreno da ti kažem ne. On radi sve to zato što ima publiku. Nismo na istim talasnim dužinama, nisam ga upoznao, ne znam ga lično kakav je privatno - poručio je Radanović, a onda otkrio detalje svog šou programa ''Pevaj sa mnom''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Radili smo svakodnevno, sve je bilo nekako normalno. Predstavljali smo moj život u Zrenjaninu, malo škola, malo trening. Nismo hteli decu da eksponiramo, da snimamo, hteli smo da pokažamo malo sve to kako izgleda - otkriva pevač u emisiji ''Amidži šou''.

Autor: Pink.rs