AKTUELNO

Anđela Šparavalo u "Eliti" ima turbulentnu vezu s Bojanom Pavlović, a mnogi, pa ni sama Bojana, ni ne slute da je uoči ulaska u rijaliti razvila poseban odnos s bivšim učesnikom "Zadruge" Lazarom Jeremićem Jerom, koji je čeka da izađe iz Bele kuće kako bi nastavili započetu romansu!

Naša saznanja potvrdila je i Anđelina majka Aleksandra Šparavalo, koja nam je objasnila prirodu njihovog odnosa. Kako nam je ispričala, i njen suprug, Anđelin otac Aleksandar, upoznao je Lazara, kojim je oduševljen.

Foto: Instagram.com

Lazar je kontaktirao s Anđelom pre rijalitija, nisam to htela da kažem, da ranije pričam, ali mi je poslao poruku koju ću objaviti, nemam problem. Pio je piće s mojim mužem, hvali Anđelu baš. Kaže da će da je čeka, da je tu uz nju, šta god da je sad, da se Anđela malo zaigrala - ispričala nam je Anđelina majka, koju smo pitali da li su Anđela i Lazar bili u vezi uoči njenog ulaska u rijaliti.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Joj, tu je bilo... Ne mogu da detaljišem. Bile su prepiske, bilo je nečega, ne znam ni ja. Ćutala sam, nisam smela da pričam, ali što da ćutim, kad mi dečko poslao poruku.

Aleksandra ne krije da bi volela da joj ćerka bude s Lazarom, iako je odluka samo na njima.

Moj muž za njega ima sve pohvale, pili su piće. Kaže da je pozitivan dečko, nemamo problem s tim uopšte, ni da se vide ni ništa... Ne znamo da li će biti zajedno, ali mi to podržavamo, šta god oni da odluče. Što ne bismo podržali? To mi je normalno, a onu boleščinu ne podržavam - rekla je Aleksandra, mislivši na ćerkinu vezu s Bojanom.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs