AKTUELNO

Današnji dan u "Eliti" obeležile su, između ostalih, brutalne svađe Anđele Šparavalo i njene partnerke Bojane Pavlović, sa kojom je od danas na "ratnoj nozi".

Naime, Anđela je ostala šokirana jer je Bojana ostala pri svom stavu da će tužiti njenu majku Aleksandru. Na iznenađenje mnogih, Anđela je stala uz svoju majku i suprotstavila se Bojani jasno joj stavivši do znanja da je na majčinoj strani. To je iznenadilo i samu Aleksandru Šparavalo, Anđelinu majku.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, Pixabay.com

Sve što sam pričala, stojim pri tome. Anđeli je sada verovatno došlo iz zadnjice u glavu, pa je to rekla, stala u moju odbranu... Ali, nažalost, opet će Bojana nju izmanipulisati, mislim da će biti tako, kao što je i do sada uvek bilo. Bojana će to opet uraditi, nešto će joj reći ispod ćebeta. S druge strane, iznenadila sam se pozitivno zbog ovog što je rekla Anđela, što je stala u moju odbranu. I, da, ne laže, deda joj je stvarno inspektor. Svi ćemo na sudu stati uz Anđelu, ako treba - svi idemo - kaže Aleksandra za Pink.rs.

Upitali smo je i da li se plaši Bojaninih obećanja da će Anđelu strpati u zatvor, dok će se s Aleksandrom videti na sudu.

Da li se ja plašim?! Ma, kakvi! Svi ćemo da stanemo uz Anđelu, ona je mlada, 20 godina ima. I deda će biti tu, svi ćemo biti tu! Deda je inspektor, to Anđela nije slagala. Ja da se bojim suda, od čega da se bojim?! Van svake pameti. Bojana je ta koja nije svesna s kim se upetljala! Ona meni preti?! Ne plašim se nje nimalo! Ići ćemo, naravno, na sud, ja ne bežim od toga uopšte. Imam sve dokaze šta je radila, klipove koje čuvam, šta je radila, kako ju je uvukla... Anđela je mlada, ova joj je izmanipulisala, uništila joj mozak! Ne podnosim je, užasno mi je da ih gledam zajedno, ne želim da čujem ni početno slovo Bojaninog imena - rekla je Aleksandra, koja se osvrnula i na Bojaninu tvrdnju da je Anđela "nesrećno i izopačeno dete":

Foto: Pink.rs

Zna se ko je Bojana i njena prošlost. Njena sestra je u javnost iznela to da je Anđela Bojanina igračka, da se Bojana igra s mojom ćerkom i svaka joj čast na tome, iskreno. Sestra Bojanina je sve rekla kako treba, da joj nije jasno zašto Bojana to i dalje radi, igra se s Anđelinim osećanjima i prvi je budalom - poručila je majka Anđele Šparavalo.

Autor: pink.rs