AKTUELNO

Modna kreatorka Melina Džinović nedavno se razvela od poznatog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u braku.

Đina Džinović je isprva bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu ne prestaje da se priča.

Melina je nedavno napravila pometnju u kući na Dedinju, iz koje se odavno odselila. Naime, tad je upala u vilu, te je Haris zvao policiju, pa su potom tokom noći davali izjave u policijskoj stanici. Đina sve vreme odbija da priča javno zbog čega je prekinula kontakt sa majkom, a iz njene nove objave da se zaključiti da je razlog upravo u gorepomenutom pravljenju haosa u porodičnim odnosima.

Foto: Instagram.com

- Ne pravi dramu! - pisalo je u slici koju je Đina podelila na Instagram storiju, ne želeći da dodaje išta drugo.

Đina se, inače, snimala u domu na Senjaku, koji je Melina napustila, te je u prvom planu bilo ogromno ogledalo, ali i vaza sa cvećem i drugi detalji na polici.

Podsetimo, Melina je svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih.

Foto: Instagram.com

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina tom prilikom.

Autor: Pink.rs