AKTUELNO

Haos na sve strane!

Moderator "Debate", Marko Đedović, porazgovarao je sa Anitom Stanojlović o temi iste.

Ja sam se ranije vraćala tom bivšem dečku, ocu svog deteta nisam. Ja ne znam da li bih prešla preko prevare, zavisi da li je emotivna ili se**ualna. Što se tiče Anđela, on se prema meni ponaša savršeno. Znam da ne bi bio sa Žanom - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da ti odgovorim na pitanje o prevari, jer ne znam da me je on prevario. Ne bih Aniti dala orah u ruke da mi pričuva. Ona je pokušavala da flertuje i neku priču da pravi, pogotovo neko ko je u braku, ja nisam osoba za tako nešto. Ne može niko da mi pokaže promenu ako si to što jesi. Ne verujem u takvu vrstu promene, to su takvi karakteri i takva vrsta ljudi. Ja ne posedujem inat da spavam sa nekom osobom ovde i tako dalje. Ja sam stala uz nju, nakon toga je nastalo sve ovo, pa se onda pere napolju porodici da je loše to što je uradila. To su meni užasne stvari - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Život piše romane, ja hoću da se ogradim, nikad ne treba reći nikad. Ja zastupam stav da ne treba bivši partner da bude budući, jer da je bio dobar, bio bi sadašnji. Ša ima potpuno pravo da misli da može da bude sa njim u odnosu i da mu prašta dok ne nađe novog. Postoje granice do kojih se ide, ja ne bih oprostila da sam sa partnerom u vezi, da se oseća loše i da to prebacuje na mene - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem šta priča Bojana, ona sada preti mojoj mami, mojoj mami nećeš pretiti. Izađi iz kreveta! - rekla je Anđela.
Pu*i bre ku**c! Samu sebe blamiraš - rekla je Bojana.
Ti si meni prelazila preko mnogo toga, a sada mi prebacuješ. To što mojoj mami pretiš, nije problem. Tuži moju mamu, ja ću stati uz svoju majku! - rekla je Anđela.
To čekam, m*š je**m li ti mater u pi**u bolesnu. Pričaj kako te je mama naučila da radiš sve iz koristi, pričaj to! - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ti ne pričaš sa svojim sestrama?! Zato što si ološ. Nemaš kredibilitet da kažeš, kada sam bila u savršenim odnosima sa mojima - rekla je Anđela.
Rekla si da ti je mama folirant i da ume da isfolira suze. Ti si jedno smeće malo - rekla je Bojana.
Kako ja mogu da kažem da si dobar čovek kada ne pričaš sa sestrama?! Što si prevarila devojku spolja od dve godine, pa što?! Znači ne voliš ni nju, ne voliš ni svoje sestre. Nemoj da te ja pokopam ovde, ti argumente nemaš, ja ako te dohvatim i kažem neke stvari, ne bi ti bilo dobro - rekla je Anđela.
Izvoli materijalisto, pričaj - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stala uz tebe kada je moja porodica bila protiv toga, imala sam osećanja prema tebi - rekla je Anđela.
Ova devojka je meni rekla da ako budem rekla da ću biti s njom napolju, da će se odreći svojih roditelja - rekla je Bojana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.