AKTUELNO

Žestoko!

Tokom sinoćnjih nominacija došlo je do sukoba između Žane Omnie i Nenada Aleksića Ša. Naime, kako je Žana otkrila da smatra da računi između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka nisu sređeni, ona je otrkila da bi volela da vidi Mionu i Stanislava na Rajskom ostrvu što joj je Ša zamerio, pa je rešio da prekine prijateljstvo sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Žaninim bratom Milošem koji nam je prokomentarisao sukob nje i Ša.

Gledao sam i reći ću jednu stvar. Žana gotivi Nenada Aleksića, oni i jesu prijatelji, ali da se ne lažemo jesu neraščisćeni računi između Mione i Stanislava. Moje mišljenje jeste da Miona nema emocije prema Nenadu ali i da ih ima onda ona ne ume da to iskaže - rekao je Žanin brat pa dodao:
Devojka je jednostavno ledena, ja ne znam, izgleda je tako rođena, mislim da napolju neće opstati, iako bih ja voleo da opstanu , ali teško. Nenad se pogubio malo zbog Mione, a ona je kriva za njegova ponašanja koje on pokazuje prethodnih meseci. Ja Nenada mnogo gotivim i stvarno je dobar lik, voleo bi da opstane sa Mionom jer mu je to očigledno najveća želja. - rekao je Miloš o odnosu Mione i Ša.

Foto: privatna arhiva

On se osvrnuo i na odnosu Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić.

Moram se prebaciti i na Lubeničara Macanovića, lažnu žrtvu koji kao plače i tuguje, da je jedan ozbiljan poremećen slučaj i podržavam Teodoru da ostane sama do kraja jer lubeničar nije za nju. Lubeničar služi samo preko mosta da prodaje bostan(lubenice) i sve što se bliži kraj shvatiće da mu to jedino preostaje - dodao je Miloš.

Foto: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: N.B.