AKTUELNO

Srpski režiser muzičkih spotova i modni fotograf, Dejan Milićević, iza sebe ima 35 godina dugu karijeru, a o detaljima iste, progovorio je u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji kod voditelja Joce novinara.

Naime, Dejan Milićević se na samom početku razgovora osvrnuo na samo trajanje karijere, a potom je progovorio o tome da na estradi vlada autorska kriza, tj. manjak autora koji mogu pevačima da obezbede hit.

Foto: RED TV Printscreen

- Ako ćemo sa amaterskim, 35 godina, a ako ćemo profesionalno, onda 30 godina...Ja sam mislio da ću posle 30 godina moći da odmorim, međutim, ne. Ljudi te traže, insistiraju, sreća za posao pa su sada mnogo in da se rade kaveri ili oživljavaju stare pesme, jer je kriza u autorstvu i ti ne možeš da nađeš dobar hit. Pevači su u velikom problemu. Svedoci smo da su mnogi pevači, navodni pevači, mumlatori su se pojavili, bili tu tri, četiri godine, sada ih više nema. I u toj krizi, kada nemaju hit, oživljavaju i vraćaju te neke odlične stare stvari, što je odlično - rekao je Dejan, a onda je otkrio ko mu je od poznatih bio najzahtevniji, a sa kim je saradnja bila najlakša:

Foto: RED TV Printscreen

Imam ja te brzopotezne umetnike koji vole da što brže uradimo i da mi zbrišu, znači, Ceca, Mile Kitić, Snežana Đurišić...Sneža ne voli da se slika, kad treba, nije joj dobro. Samo da zbrišu, što pre da završe...Govoriću dok sam živ da nikada Ani Sević neću zaboraviti snimanje "Noći u Sibiru". Pazi, minus 27, Ana glumi trudnicu u kratkom miniću, stoji na terasi...Kamera je blokirala, sve je stalo, mi je slikamo i moram da stavim to priznanje...Imam te scene na kojima se vidi kako joj ledena para izlazi iz usta, jer je toliko bilo ledeno, koliko je žena pomodrela. Na sve to, ja kažem: "Dobro je, seci", a ona se okreće, stoji i dalje na toj terasi i kaže: "Je l' ste sigurni da imamo sve scene", ja kažem: "Ženo, momentalno uđi unutra i da nemamo, imamo", već sam se zabrinuo, vidiš da je koža poprimila lagano ljubičastu boju - istakao je Dejan.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.