AKTUELNO

Iskren do koske!

Stanislav Krofak tokom svog gostovanja kod Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša u radio emisiji "Amnezija" progovorio je o svom odnosu sa Mionom Jovanović, njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i svojoj ljubavi sa Majom Marinković.

Kreću da komentarišu s kojom namerom si ušao ovde, nekako mirno ploviš. Simpatično mi je kada Ša poludi onako, ti se smeješ, ali ono što mi se sviđa, nema tenzije između vas dvojice. Kakav si ovih dana
Ja sam se prilagodio, ja kako se ponašam napolju, ponašam se i ovde. Ovo sve što su bile neispričane priče, hteo sam da se to reši i da se zna. Ja ne mogu da verujem da sam bio s nekim, živeo s nekim, da dođe i da priča neke stvari. Daje se na težini nekim glupim stvarima - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako se i meni desilo kada sam se zaje**vao i onda kao bio sam ozbiljan. Je l' te jede to
Sve je ispričano s moje strane i to je to - rekao je Krofak.
Nisam ja još uvek u nekom vinklu, ono što je meni najodvratnije, sinoć Miona kaže: "Nisam ja ništa rekla, ti si sam rekao neke stvari", ali je itekako navodila da ima nešto što ona neće reći, što je po meni ona: "Nije šija, nego je vrat". Meni se to ne sviđa, ne sviđaju mi se iznošenja. Kako vidiš tu čitavu situaciju, je l' misliš da je Miona pokvarena i kako ti deluje Ša - pitala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala je pokvarena prema meni, ona je znala to pre nego što je ušla unutra, ne par dana nego mesec dana sigurno. Ona je ovde boravila i dva meseca mi se obraćala, njoj je to sve odgovaralo do zaljubljivanja u Ša. I onda je morala da iznese sve najgore i onda je njemu sve najgore ispala da bi se uvećala u njegovim očima. Samo je trebala da kaže da se zaljubila, a ne da iznosi stvari iz mog privatnog života. Ja sam sve shvatio u emisiji kada je ona bila kod vas u radiju, ne znam ko mi je to poslao, ali sam video šta je rekla. Tu je rekla da su se zbližili, ne mogu tačno da se setim, ali je rekla da su bliski. Nije joj bilo krivo - rekao je Stanislav.
Kako ti vidiš Ša, onako kao muškarca - pitala je Milena.
Ja sam tu da komentarišem šta me pitaju i to je to...Mislim da Miona nije mogla da spreči, misli da će da je pogodi s tim što je mene vređao i to je to...Ona mene ne zanima, apsolutno, nebitna mi je, ljut sam i besan na nju što je napravila tu izdaju, zato sam i rekao - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je pogodila Maja - pitao je Janjuš.
Da malo jeste, sigurno jeste, videlo se u nekim situacijama
Šta misliš kako tvoja porodica i prijatelji gledaju na to i koliko ti se Maja dopada - pitala je Kačavenda.
Kada sam gledao spolja, Maja je moj tip devojke i kada sam razmišljao, jedina devojka s kojom bih bio iako bih bio, to bi bila Maja. Što se tiče moje porodice, znaju kakav sam, navikli su na mene. Mi se u mnogo stvari slažemo i ja volim takav tip devojke, da ima svoje ja, volim da je prilagodljiva - rekao je Krofak.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona nije direktna i ostavlja prostora u svojim izlaganjima, ima tri priče - dodao je Stanislav.
Toliko lupetate da je postalo smešno - uleteo je Mića.
Dobro...Ona tako ispriča, Ša poludi i onda oni zato žele tu najavu. Ja sam sa Mićom super, ali on ima neke pogrešne zaključke i on forsira neke stvari koje misli da su dobre za progrma. Ja vidim šta bi njemu bilo zanimljivo, on ne gleda da li sam to ja ili je neko drugi - rekao je Stanislav.
Pričate budalaštine...Je l' mislite da je u redu, da ako na zahtev naroda neko uradi, da neko odluči nešto?! Ja govorim samo ono što on priča - uleteo je opet Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.