AKTUELNO

Tvoj glas je došao do izražaja i zaista smo komentarisali Milan i ja, imaš glas malog deteta, ali taj glas nije nimalo mali, rekla je između ostalog Leontina.

Prva na sceni "Pinkovih zvezdica" večras je nastupila Sara Simić, a pevala je "Kofer ljubavi" od Kaliopi. Sara ima devet godina i dolazi iz Kraljeva i ponovo je osvojila srca svih članova žirija i sa svih pet glasova prošla direktno u peti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Dobro je, lepo smo počeli. Prva petica, sve odsečno, tačno, od početka do kraja. Bravo, želim ti sreću u petom krugu - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Odličan izbor pesme, dobro ti leži ova pesma! Lepo si uskladila stajling sa pesmom. Slatka si devojčica, muzikalna. Tako si lepo pevala, da sam uživala, sve je utegnuto kao praćka - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Zaista fantastičan početak. Tvoj glas je došao do izražaja i zaista smo komentarisali Milan i ja, imaš glas malog deteta, ali taj glas nije nimalo mali. I te kako je zreo, ima taj dobar vibrato, imaš dobar drajv - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je zvučao Kaliopin hit u Sarinom izvođenju, poslušajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Takmičenje

#emisija

'