AKTUELNO

Rijaliti zvezda danas živi potpuno drugačijim životom.

Kontroverzni makendonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nekoliko godina žario je i palio regionalnom javnom scenom, gde je privlačio pažnju svojim celokupnim izgledom, ali i izjavama i istupima u javnosti.

Foto: Instagram

Ekscentrični šoumen, koji se bavio muzikom, TV voditeljstvom, a proslavio kao rijaliti zvezda učešćem u "Farmi" i "Dvoru", šou programima Televizije Pink, pažnju javnosti dugo je privlačio zbog svog fizičkog izgleda - Boki je godinama bio prepoznatljiv zbog svoje prekomerne težine, ali i skupocenih ženskih krpica koje su karakterisale njegov stil i izgled, koji je u potpunosti promenio brojnim estetskim intervencijama.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, u jednom trenutku sve se promenilo - Boki je rešio da se povuče sa estrade i okrene novi list u svom životu. Iz svog garderobera izbacio je skupocenu žensku garderobu i aksesoare, ošišao izblajhanu kosu, skinuo šminku i bacio se na dijetu i vežbanje zahvaljujući kojim je izgubio nekoliko desetina kilograma, zbog čega bi ga danas malo ko prepoznao.

On i dalje ne odstupa od skupih krpica renomiranih modnih brendova, koje karakterišu njegov stil, međutim, sad ih kupuje na muškom odeljenju.

Boki se, takođe, posle estrade u Makedoniji bavio i društvenim aktivizmom, a veliku prašinu podigao je objavom da namerava da usvoji čak troje dece - jedno pravoslavne, drugo muslimanske vere, a treće sa smetnjama u razvoju. Međutim, mediji u Makedoniji su ovu njegovu odluku dočekali na nož, pa je usled brojnih negativnih komentara i pritiska javnosti rešio da odustane.

D. T.

#Boki 13

#Farma

#Makedonija

'