AKTUELNO

Pevačica će Novu godinu dočekati radno, a u zajedničkom životu sa svojim izabranikom u Cirihu uživa.

Atraktivna pevačica Goga Sekulić nedavno je sa svojim 15 godina mlađim izabranikom, sportistom Urošem Domanovićem otpočela zajednički život u njegovom stanu u Cirihu. Goga je brzo odlučila da spakuje kofere i napusti zemlju, a sve to zarad ljubavi i sreće koju je pronašla pored Uroša.

Goga je za Pink.rs otkrila kako se snalazi u prvim mesecima zajedničkog života sa svojom jačom polovinom.

Mi uživamo u našoj ljubavi, za sada se baš lepo slažemo. Otkad živimo zajedno nismo se posvađali nijednom. Sve radimo zajedno, a njemu nije problem ni da mi pomogne oko kućnih poslova. Prija mi život u Cirihu, zavolela sam ga zbog Uroša - rekla je Goga za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pevačica nam je otkrila i to da želi da sve ide svojim tokom i da ne želi ništa da planira, ali i da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke.

Oboje smo takvi da ništa ne želimo da planiramo. Želimo da postanemo roditelji i radimo na tome, ali kad se desi, desiće se. Volela bih dečaka i devojčicu za početak, najbolje bi bilo da budu blizanci - kaže kroz osmeh Sekulićeva za naš portal.

Goga je otkrila da će njena i Uroševa svadba biti skromna, a prsten već sija na njenoj ruci.

Foto: Pink.rs

Ne planiramo neku veliku svadbu. To će biti skromno za odabran krug ljudi. Ja se već sada osećam kao udata žena i verujem da papir neće mnogo toga promeniti - kaže Goga.

Pevačica nam je otkrila i da će Novu godinu dočekati radno, na zakazanom nastupu.

Pevam za Novu godinu i za reprizu 1. januara, ali sam sigurna da će se Uroš u ponoć stvoriti u klubu i čestitati mi prvi.

Inače, pevačica snima spot za novu pesmu u kojem će se pojaviti umaskirana kao žena mačka.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Autor: M. K.

#Cirih

#Goga Sekulić

#Trudnoća

#Uroš Domanović

#pevačica

'