AKTUELNO

Zbog njega je izgubila "savršenog" zeta.

Zadrugari su danas dobili novi zadatak od Velikog šefa, a to je bilo da organizuju suđenje jer je na njegovu adresu stiglo nekoliko tužbi. Prva koja je stigla bila je od strane Anđela Rankovića koji je tužio Gordanu Džehverović zato što se mešala u vezu Teodore i njega i želela da ih razdvoji.

Foto: TvPink Printscreen

Sudija u ovom slučaju bila je Miljana Kulić koja je prvo reč dala Anđelu koji je rekao sve što mu leži na duši:

Ozbiljan blam me je zbog svega ovoga, što sam se doveo u situaciju da se sa taštom sudim u rijalitiju. Goca je mene napala, ja je uopšte nisam napao. Da, ja sam tužio Gocu jer je ona prva negodovala kad sam ja rekao da bih između Teodore i majke izabrao majku. Možda sam se i zbunio, ja nijednog trenutka nisam dobio pitanje da li bih raskinuo sa Teodorom. Iako moji ne odobravaju vezu, ja sam opet sa Teodorom bio i posle svega. Ja ne verujem Gordani, i dalje smatram da sam u pravu jer Teodora je birala karijeru pre mene, pa imam i ja pravo da biram svoju majku. Pričala je da sam ja kriv za sve, da sam ja kriv što je njena ćerka sa mnom - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Gordana je sve vreme ćutala i slušala šta njen, sada već bivši, zet priča i kada je došao red na nju, bila je veoma kratka:

Ja sam napolju slušala i gledala šta su radili svih meseci. Ja sam pozvana da uđem da vidim šta se dešava i svašta sam videla. Što se tiče one večeri, svi su se okrneuli prema meni i pogledali me i pitali da li je to u redu. Ja ti se zahvaljujem što si pružio ljubav mojoj ćerki, ali treba da poslušaš svoju majku. To je moja zadnja reč - zaključila je Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je odmah tražio repliku jer nije mogao da prećuti ono što je Gordana rekla:

Smatram da je vreme zato što ste i vi tako odlučili, meni moja majka nije došla ovde i rekla da ne budem sa Teodorom. Vi ste prvi put rekli kad ste se čuli sa njom da ona ne treba da se zaljubi, tada je raskinula sa mnom. I tad su svi gledali u mene i pitali da je sve to moguće. Niste ni vi bili za ovu vezu jer ste očigledno propustili priliku, idealnog zeta zbog Anđela Rankovića. Jedva ste dočekali da raskinemo - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PROMENIO PLOČU: Anđelo posle RASKIDA sa Teodorom misli samo na NJIH! (VIDEO)

Svedok u ovom slučaju na Anđelovoj strani bio je Marko Janjušević Janjuš, koji je stao u odbranu svog druga, a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

'