AKTUELNO

Mama mu je sve!

Ukućani "Zadruge" ove noći odgovarali su na pitanja gledalaca. Među prvim pitanjima bilo je jedno za manekena Anđela Rankovića. Gledaoce najgledanijeg rijaliti programa zanimalo zašto je ovaj stanar rekao da između Teodore Džehverović i njegove majke bira svoju majku, koja je više puta izjavila da je protiv veze svoga sina.

Foto: RTV Pink

Maneken je ustao i rekao kako ima duži odgovor i počeo da se izvinjava svim ukućanima, a njegovo izlaganje u više navrata bilo je veoma ironično.

Foto: RTV Pink

Prvo moram da se izvinim zadrugarima što sam se ovoliko zaljubio u jednu devojku, lepo vaspitanu, kulturnu, vrednu, kojoj nije cilj da se j*be i da dobije na marketingu. Izvinjavam se zbog toga što živim ovde i sa njenom mamom. Izvinjavam se što se pet meseci suzdržavam kao nikada u životu, jer ne mogu da imam normalne aktivnosti sa svojom devojkom - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

Ne možeš, jer ti s*ks traje dva minuta! - ubacila se Miljana Kulić i ovim komentarom nasmejala sve ostale zadrugare.

Foto: RTV Pink

Izvinjavam se što stalno spominjem ujaka, mamu i babu. Izvinjavam se što spominjem svoga ujaka koji nije zasnovao svoju porodicu, jer je odlučio da izdržava nas. Neću vam zabraniti, ali ću vas zamoliti da ne spominjete moju mamu - nastavio je maneken.

Foto: RTV Pink

Ja sam sinoć bila šokirana njegovom izjavom. Meni se desilo isto to. Isto se njegova porodica protivila protiv mene. Anđelo je posebna priča, dečko koji nije zreo i kome treba još uvek majka. Posle ovoga, ja ovakve komplikacije u svojoj kući ne želim. Moja vrata za tebe i nju (Teodoru), ako hoće da stoji između tvoje majke i tebe, su zatvorena. Ja sam podržala njenu vezu! Ona je imala dečka napolju, ali kada mi je rekla da ga voli... što nije raskinula! Ja znam da kada izađeš napolje, da kada ti mama kaže, nećeš biti sa Teodorom! Bila je ovde njegova mama, je l' poljubila Teodoru?! - rekla je Gordana.

U toku ovog izlaganja, ukućani su počeli da se svađaju sa Anđelom, jer su se osetili prozvano sa njegove strane. Najviše su se pobunili Milan Milošević i Lepi Mića. U Anđelovu zaštitu stala je Luna Đogani, koja se zamerila sa Jovanom Tomić Matorom. Nakon svađe sa Anđelom, Gordana Džehverović  posvađala se i sa ćerkom Teodorom i Slobodanom Radanovićem, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'