AKTUELNO

Ovo se čekalo!

Boravak Mione Jovanović u Beloj kući izaziva buru komentara. Njen ljubavni odnos sa Stanislavom Krofakom i nakon toga prevara sa reperom Nenadom Aleksićem Ša pokreće razne teme i pitanja.

Naša redakcija pokušavala je sa stupi u kontakt sa nekim članom Mionine porodice kako bi se neko oglasio povodom cele situacije, ali svaki pokušaj je bio bezuspešan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Kako se članovi porodice nisu oglašavali, stupili smo u kontakt sa Mioninom bliskom drugaricom N.P. koja nam je dala ekskluzivne informacije na razne teme.

Mioninu drugaricu smo prvo pitali kakva je bila veza Mione i Stanislava, da li joj se Miona nekada žalila na neke stvari u vezi:

Stanislava lično poznajem, on je divan dečko. Živela je u Zagrebu, ali mi smo se konstantno čule, žalila mi se da je usamljena, da ima neke sumnje što se tiče njega, ali ništa nije bilo konkretno, nije imala problem, uvek se korektno ponašao prema njoj. Sve to što je ona pričala, smatram da je bila dokona i da je imala više vremena za razmišljanje, a on je morao da se posveti poslu jer se time bavi. Ona je meni govorila da je mesecima htela da proveri njegov telefon, ali nije smogla snage da uradi tako nešto, pa je uradila par dana pre ulaska, nije mogla da smogne snage da otključa i pogleda, jer je imala neki osećaj da bi svašta pročitala - rekla je N.P.

Foto: Privatna arhiva

Pitali smo je i da li podržava drugaricinu vezu sa poznatim reperom i da li smatra da će veza opstati i nakon izlaska iz rijalitija:

Smatram da konkretno u odnosu sa Stanislavom njoj je trebala pažnja, u odnosu sa Ša ona ima pažnju i na pretek. Ona je moja drugarica i ja je podržavam u svakoj njenoj odluci, ako ona smatra da je to dobro za nju ja ću biti uz nju. Nadam se da njihov odnos može da se koriguje, da dečko može malo da se sabere jer to što radi nije normalno, napada je za stvari i koje nije uradila, razumem da je to sve zbog ulaska Stanislava, ali i Miona koja je flegma po prirodi smirena, ne verujem da će još dugo moći pod pritiskom da živi, u slučaju ako se on ne promeni - odgovara Mionina drugarica.

Foto: Privatna arhiva

Otkrila nam je kao njena najbliža drugarica, da li može doći do pomirenja između Stanislava i Mione:

Nisam sigurna u to ali ne isključujem mogućnost, da su se njemu i stvarno ugasile emocije ne verujem da mu je sve jedno da gleda osobu sa kojom je živeo pored drugog dečka. Takođe i ona koliko god da je stvorila osećanja prema Ša, mislim da joj nije sve jedno kad je saznala da se dečko cimao oko nje i da je on hteo da spasi njihovu vezu - rekla je N.P.

Foto: pink.rs

Autor: A.V.