AKTUELNO

Sandra Afrika baš zna da uživa!

Ona, što bi se reklo, živi od danas do sutra i uopšte ne mari koje količine novca troši. Pevačica je iskoristila slobodan dan od brojnih nastupa da sebi da oduška i ode u kafanu. Ona je s prijateljicama došla na na nastup Vesne Zmijanac, gde se provela za sve pare. I to bukvalno.

Foto: Foto/Nemanja Dedović

Afrika je još jednom pokazala da je široke ruke kad su njene kolege u pitanju. Ona je bila dirnuta Vesninim pesmama, a malo, malo je vadila novčanice od 100 evra i davala ih folk zvezdi. Oni koji su bili na licu mesta kažu da je Sandra na bakšiš dala blizu 2.000 evra. U jednom momentu je čak i Vesna gurala Sandrinu ruku u kojoj je držala novac poručujući joj time da je dosta potrošila. Ipak, mlađa pevačica je molila da Zmijančeva uzme bakšiš, što se vidi na snimku u okviru teksta.

Foto: Foto/Nemanja Dedović

Inače, Sandra, koja je veoma galantna iako u Beogradu i dalje živi kao podstanar, u jednom momentu je i zaplakala. Stigle su je jake emocije dok je Vesna izvodila stihove "Ja lagala sam tebi i lagala ljudima, al nisam mogla slagat ovo u grudima" pa je u nekoliko navrata brisala suze.

Video: Foto/Nemanja Dedović

Video: Foto/Nemanja Dedović

Autor: Pink.rs