AKTUELNO

Sve maske pale!

Prošle noći "Elitu" je posetio voditelj Milan Milošević koji je u Belu kuću ušao zbog emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom startu emisije, voditelj je pročitao pitanje za Mionu Jovanović a ticalo se dana kada se Nenad Aleksić Ša vratio sa suđenja sa Vanjom Aleksić.

Da, imala sam osećaj da se nešto desilo. Smatram da je istina ovo što mi je rekao, bio mi je čudan, ćutao je - rekla je Miona.
Sve sam joj ispričao. Nema grljenja i sveg ostalog. Da, Vanja laže. Ja sam iskren, nisam rekao ni da je spominjala Marka i Matoru, nismo ni pričali o mirenju ni bilo šta. Nijedne sekunde toga nije bilo - rekao je Ša.
Intuicija me nije prevarila - dodala je Miona.
Majke mi, nije mi delovala kao srećna. Uopšte me ne zanima, nisam hteo da se priča o toj budaletini koja sada jede go**a. Ja uvek kažem, što se tog odnosa tiče, imam sve dokaze zašto sam otišao iz odnosa. Kako pada u vodu kada sam podneo zahtev za razvod braka?! Mene jedino što me je vuklo je trudnoća i dete, to me je vezivalo. Rekla mi je da se šest meseci ne vraća za Beograd, da ostaje u Kraljevu. Ja jesam slao poruke, smarao...Kažem ti, kad sam već u braku da ispravim, ali se nikada neće ispraviti. Nije žena za brak, da sedi kod kuće, kao skladna porodica, ne - rekao je Ša.

Usledilo je jošmn jedno pitanje za Mionu.

Zašto ti je bilo neprijatno na debati kada te je Ša pitao: "Da li ga voliš?"
Nisam očekivala, malo mi je bilo kao da sam na nekoj klupi i da me neko ispituje neke nebuloze koje se ne dovode u pitanje. Kao on je ustao da me ispituje, nije bilo potrebe za tim stvarima u tom momentu - rekla je Miona.
Ja je poznajem kroz sedam meseci, uvek je nekako takva, da li je to hladnoća, nemam pojma. Ja znam da ona mene voli, može da se smeje koliko hoće. On je sebe posprdao kada je ušao - rekao je Ša.

Foto: pink.rs

Šta ona o tebi zna toliko što je njemu rekla - pitao je voditelj.
Neka kaže, ja stojim iza svega što sam uradio, reći ću ako jesam - rekao je Krofak.
Nije ništa strašno, on je kriv što se priča toliko. Svaki put u raspravama sa mnom...Ja sam budala što sam mu rekla, nije on kriv, a on sada priča: "Reci šta si mi pričala". Svaki put aludira da ne pričam - rekla je Miona.
To su stvari koje je Miona pričala Ša. Jedno priča Ša, za stolom drugo, onda se on razludi i pita je za stolom. Iz jedne situacije sam ja zaključio, lupio sam, oni su se začudili i pitali: "Odakle tebi to?" - rekao je Đedović.

Naredno pitanje bilo je za Anitu Stanojlović.

Koliko puta ćeš izreći sve ono šta ne misliš, šta ćeš postići tom, ko se još udaje - pitao je Milan.
To su njegove reči, pokušaću da promeni sve to. On mi daje povod - rekla je Anita.
Ja njoj objašnjavam, ružno je reći svom partneru ružne reči, mučiš sebe satima jer kažeš nešto što ne mislis. Ona u svojoj glavi konstruiša šta ona misli, nadam se da će promeniti, rekao sam joj da mi smeta - rekao je Anđelo.

Ša je sve vreme besneo zbog Mione i toga što veruje takmičarima u priče oko njega i Vanje.

Nakon toga, Milan je pročitao pitanje za Ša.

Da li misliš da je fer da braniš Mioni sa kim će da se druži - pročitao je Milan.
Ja joj ne branim, samo to sa Aneli je bila svađa - rekao je Ša.
Ja sam u afektu rekla da ne može da mi zabrani sa kim ću da se družim, i nisam na Vanjinoj strani - rekla je Miona.
Rekla mi je da će pričati sa Aneli šta hoće, a ja sam rekao da ne može da priča šta ona hoće, a onda mi je rekla Vanja je za sve upravu. Patetičan sam, kriv sam, branim joj drugarice - rekao je Ša.
U pušaoni mi je zabranio, ali ja znam da je bio afekat - rekla je Aneli.
On ima tu ružnu naviku, ne može da sugeriše mojim drugaricama šta će da pričaju - rekla je Miona.

Nakon toga Ša je doživeo pomračanje pa je krenuo da urla na Mionu i pojedine takmičare, optuživši Lepog Miću da konstantno priča Mioni loše o njemu, a veliča Stanislava.

Marko Đedović je za vreme reklama pokušavao da objasni Mioni da greši dok provocira sa Ša.

Naredno pitanja bilo je za Miljanu Kulić.

Da li je istina to što Stanislav misli da Miona priča samo ono što Ša hoće da čuje - pitao je Milan.
On je rekao intuiciju da neće biti dobar kraj. Roditelji joj misle najbolje, mislim da su Stanisalav i Miona stvoreni jedno za drgo. Miona idalje ima emocije prema Stanislavu, ne može to da sakrije. Rekao je da je ušao da dokaže ljubav Vanji, ali sam mislila da nije tu nešto bilo dobro. Vratiće se u Kragujevac, imaju roditelji uticaja na nju. Mislim da će po izlasku Stanislav i Miona biti par. Ša ima jasne emocije i svi to znaju, Miona nije jasna, ima potrbu da priča o Stanislavu sve najbolje, čemu potreba da se priča to ako su raskinuli, nastaviće gde su stali. Neće da se pomiri sa Stanislavom zbog publike - rekla je Miljana.

Voditelj je nakon toga pročitao još jedno pitanje za Mionu Jovanović.

Kada su te pitali da li se kaješ što si ostavila Stanisalava, rekla si, citiramo: "Sad da se kajem, nema ništa od toga". Šta ti znači ovaj odgovor, da li se kaješ ili se ne kaješ - glasilo je pitanje.
Rekla sam ovde...Nemam ništa od toga, kajem se samo što sam uradila to na taj način što je tako ispalo prema njemu. Svakako, to ništa ne menja situaciju trenutno i to je to. Kajem se što je na taj način ispalo, to bi se svakako desilo - rekla je Miona.
Moje mišljenje je da se kaje, ali je svesna da nema nazad. Ša tako odreaguje do te faze da mu nije dobro, ona je mrtva hladna, kao da nije ništa. Miona uopšte nije ravnodušna prema Stanislavu, on je jasan, rekoa je da ne bi prešao preko izdaje...Kada je sada rekao Ša da je ne uslovljava da bude sa njim, slažem se s tim, ali njegovim reakcijama, kada bi rekla da ne želi da bude s njim, Ša bi napravio haos, reagovao bi kako bi reagovao, onda bi možda došla osuda da je izdala jednog dečka, izdala i drugog...Živela je život kao princeza, ove neke priče posle toga mislim da su čisto pranje. Plaši se da ne izgubi ovu vezu, jer je ovu prokckala. Dovoljna je samo reakcija kada su njeni roditelji došli. Meni je ona, na primer, jako hladna osoba. Ša je iskren, malo su mi neke stvari prerasle u ekstrem - rekla je Maja.
Ja kažem da je njemu majica plava, vi kažete da je žuta i vi odmah skočite...Kako ne radi ništa?! Ko je primetio ono što sam ja primetio na žurki - rekao je Ša.
To je odnos patologije...Ja to nisam videla Ša, ja ne mislim tako. Ja sam sigurna u to, za ovo kratko vreme za koliko sam upoznala Stanislava, da je dečko od kodeksa, ne vidim da bi bilo danas jedno, sutra drugo. Vidim da je čovek sa stavom, ima pravo dečko da dođe ovde da se izreklamira, da zaradi. Komentarišem normalno jer gotivim Ša, al' ne mogu da kažem ono što nije. Miona kada je prišla, ja Mionu nikada takvu nisam videla - rekla je Maja.
Ova bi Ajnštajnu svezala mozak, ako je Ša lud, ona je tri puta luđa, onda da spašavamo čoveka. Ona priča jednu stvar tamo, njemu kaže nešto, onda dođe ovde i ispriča da je bilo super. Gledaocima ništa nije jasno. Sve u svađama njihovim što se desi, dolazi u njihovim pitanjima. U želji da opravda sebe će ukanaliti Stanislava i Ša. Ja kažem da se ne kaješ, valjda, ako si zaljubljena, tebi kada je lepo ne razmišljaš na koji način si došla do toga. Ona priča da je boli ku**c šta roditelji kažu, da će odavde otići kod Ša, što se nje tiče, ne moraju ni stvari da joj podnesu. Ovo je rezultat rada roditelji, gospodo draga. Što ja nisam uradio nešto zbog čega bi mi je**li majku?! Ako nije strašno, šta se kaješ?! - rekao je Đedović.

Stanislav je nakon toga obajsnio zašto je hteo da pošalje dron Mioni.

Nakon toga voditelj je pročitao pitanje za Ša koji je morao da otkrije iz kog razloga stalno tera Mionu da vređa Stanislava, a potom je Matora morala da odgovori na pitanje koje se ticalo Sanje Stanković.

Ja sam najgori, gledaoci su upravu - rekao je Ša.
Jeste mi pre pričao da mu odbrudim, ali ne dokazuje se tako ljubav. Odreagovaću kad ja to budem htela a ne kad mi on kaže - rekla je Miona.
Ako je bio perfektan odnos, onda si lagala. Živeti u sumnji nije dobar život. Pričaš kako si našla poruke, onda nađeš dečka ispričaš mu, i za stolom pričaš kako je bilo idilično, pa kako da ne ludi. Miona praviš dinamiku kao da si luda - rekao je Đedović.

Usledio je karambol u Beloj kući. Naime,Ša je ponovo doživeo pomračenje zbog Mione.

Ša je nakon sukoba sa Lepim Mićom izleteo iz bele kuće i sve vreme plakao jer se oseća kao da je najgori. Njega je tešila Žana Omnia koja mu je u jednom momentu postavila pitanje za Mionu, što je njemu načisto pomutilo razum.

Nakon toga, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su komentarima vratili Jelenu i Ivana Marinkovića na fabrzička podešavanja jer su kometnarisali da im je veza fejk.

Usledilo je pitanje za Nemanju Gačica.

Šta misiliš da li se sviđaš Maji Marinković, i da li tera inat Slađi Poršelini - pročitao je Milan.
Ne mislim, samo sam je jednom uhvatio oko stuka kad smo išli, tu smo se posvađali, posle toga popričali rešili, ne mislim da me tako gleda - rekao je Gačić.
Normalan je momak, slažem se sa njim, ja sam malo burno reagovala. Niko nije moje vlasništvo, niko me od muškaraca ovde ne zanima - rekla je Maja.

Nakon plakanja, Ša je seo u pušaonu, gde su mu se pridužili Miona, Žana i Đedović.

Ti ćeš da ga vaspitaš, da mu glumiš mamu. Posle ćeš da ga pljuješ kao i ovog. Više ga Žana voli nego ti, ne treba da ga pustiš. Ne nervira se on zbog mene nego zbog tebe, zatrovala si mu mozak. Znam sve Miona i da lažeš za stolom, sve znaš - rekao je Đedović.
Znaj, neču više da se pravdam - rekla je Miona.
Ne ideš nikad za njim. Lažeš, narod se napolju smeje, vraća se kao ker jer te voli. On ludi na Miću zbog tebe, da ti veruje ne bi skakao - rekao je Đedović.

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Bori Terziću i Tamari tiktokerki.

Da li ste sada u vezi, videli smo vaše poljupce i spavali ste zajedno u krevetu, niste sigurno pričali - glasilo je pitanje.
Nismo zajedno niti ćemo biti zajedno, ja sam tek izašao iz veze, nisam zaljubljen, ni ona, te neke stvari sam uradio, nisam uradio da bih terao inat njoj, desilo se, ljubili smo se. Ja sam pokušavao na neke načine da raskinemo, evo desilo se, raskinuli smo. Ona ne menja ništa što se tiče našeg odnosa, njoj je bitnije da se vređa s Kačavendom, nego naša veza. Ja sa Tamarom neću više imati komunikaciju, vidim da se ona loše oseća, zajednička je odluka. Naravno da sam provocirao nju...Normalno da sam na sve načine i da je povredim što više, takve sam stvari govorio. Kako se ona ponaša prema meni ovde, da ližem du*e, da sam pi**a...Jesam rekao, nisam je gledao mesec dana - rekao je Terza.
Ne...I dalje nisam obrukala svoju majku. On je meni pričao sve što sam ja rekla u radiju. Meni su ljudi govorili da se ložim na njega od pre, to nije istina. Nikada ga nisam gledala očima kao nekog partnera. Ja kada vidim nekoga, meni odmah proradi, ne kasnije. Desilo se to da sam ja osetila neku varnicu. Nikada mi se to u životu desilo nije - rekla je Tamara.
Što se mene tiče, ja nisam znala, ja sam čula jutros od Malivuk u diskoteci. Ako ovo kaže, Jelena Marinković, da li si čula mene da vičem to?! - rekla je Kačavenda.
Terza je prvo poljubio Miljanu, posle toga je, čuo sam za Jovanu, a onda se završava na Tamari. Ja sam pitao da li su se žvalavili, oni kažu da nisu. Priča se svela na Tamaru, što se priča nije svela na Miljanu Kulić, jer je Milica prvo skočila na Miljanu?! Ne zaboravite da je Tamara pre dva meseca htela da prihvati našu igru da idemo kod Drveta, čak smo i vežbali, da odglumi svađu sa Kačavendom da bi dobila nagradu - rekao je Ivan.v

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala navode bračnog para Marinković da je likovala nad suzama Milice Veličković.

Ovo je vrlo interesantno. Za početak moram da kažem, kada je išao Ivan u pušionicu, prolazi ovde i kaže: "Ogovaraš mi ženu, čujem, pazi da ti ne izađe klip", očekivano je bilo da ćeš da se najašeš na mene. Ova priča je bolesna, Jelena govori, a ti podržavaš, da ja Tamaru guram, da ja podvodim i da kažete da je Tamara mentalno zaostala da je ja guram u nešto i da sam ja neki slabić i da u obračunu sa Milicom, ja sa Milicom nemam osim ličnog konflikta nemam pretenzije da udaram na nečiju vezu?! Ja nisam nijednom dosad za stolom rekla da sam čula priču. Vodim se onime što znam i što sam videla. Moram biti u nekom društvu, ja ovo nisam znala, nisam podržala. Ako govoriš o tome da sam ja učesnik da bih Milici uvalili ku**c, nismo se dogovorili u dva ujutru, nego dva dana pre. Se**m ti se u usta i ti i tvoja žena mi se napu**te ku**a. Polazite od sebe jer ste miševi i jer biste se vi služili takvim stvarima. Šta menja Tamarin opstanak u rijalitiju meni?! - rekla je Kačavenda.

Usedilo je pitanje za Lejdi Di o odnosu nje i Munjeza, te je ona napokon priznala da gaji osećanaja prema njemu.

Tokom emisije došlo je do rasprave između Anite i Anđela, te ju je on nazvao "razmaženim derištem". Ranković je u jednom momentu prebacio propali brak sa Matorom.

Maja i Aneli su nastavili sa provokacijama, te su jedna drugoj konstantno upućilave uvrede.

Maja Marinković i Stanislav su razgovarali u izolaciji gde provode ovu nedelju kao potrčci Luke Majčice. Maja je Stanislavu pričala o vezi nje i Filipa Cara, ali i komentarisala pojedeine uukućane.

Autor: N.B.