AKTUELNO

Svim srcem uz nju!

Vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bjelića koja je šokirala javnost pre par dana, još uvek je glavna tema u nešim medijima.

Mnoge javne ličnosti su se oglašavala tim povodiom, a za Pink.rs svoje mišljenej iznela je i Sandra Rešić koja ima poseban odnos sa Draganom.

Naime, Sandra je jedan od gošći na Draganinoj turneji ''Do poslednjeg daha'', pa je u poslednje vreme stalno uz nju, ali, kako je i sama rekla, ništa nije primetila.

Foto: Pink.rs

Iskreno, Dragana je neko ko je za mene učinio mnogo i ne bih sebi dozvolila da se uopšte mešam niti dajem bilo kakav komentar. Ono što mogu da ti kažem, da se na njenim koncertima, ne da nista nije primetilo, nego je na sceni sijala i dala 300% sebe publici. Pričala sam sa njom o mnogim životnim stvarima i jedino sto mogu da kažem da je retko predivan čovek. Zna ona da joj ja zelim svu srecu ovog sveta, rekla je Sandra pa dodala:

Foto: Instagram.com

Ona je jedna od najdivnijih ljudi koje sam upoznala, zaista, zaključila je pevačica.

Da potsetimo, Sandrin otac, Nino Rešić bio je veliki prijatelj Dragene Mirković s akojim je svojevremeno snimio i duetsku pesmu ''Divlja devojka''.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

Autor: Pink.rs