AKTUELNO

Filip Đukić imao je jednu veoma čudnu reakciju u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Kako su svi parovi imali mogućnost da se prikažu u najpopularnijoj emisiji ,,Amidži šou" tako je i Filip Đukić imao priliku da dođe sa svojom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić.

Iako su kod voditelja Ognjena Amidžića sasvim dobro poznata pravila igre u ,,Odgovaraj ili pij", Filip je dobio jedno veoma zanimljivo pitanje o čijem odgovoru je dugo razmišljao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, voditelj ga je upitao da li bi nakon završetka ubedljivo najgledanijeg rijalitija u regionu ,,Zadruge" mogao da bude u vezi sa Kristinom Kijom Kockar, na šta je on imao dvosmislen odgovor.

Njegov odgovor bio je da to još uvek ne zna, niti može da zna, a onda je ustao i popio mešavinu alkoholnih pića i sirćeta što aplicira da takmičar nije želeo da se izjasni povodom toga.

Pomenuta ukućanka Kristina imala je priliku da iz Bele kuće gleda emisiju uživo, a ovaj prizor je bio šokantan za milionski auditorijum koji je pratio emisiju tokom čitave večeri.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada su se svi parovi vratili u Zadrugu, Kija ga je sačekala na vratima, pa mu je žestoko odbrusila.

Okej, super si bio! Vidim da želiš preko mene marketing. Ne znam šta ti to znači, ali dobro - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam rekao da to mogu uvek da popijem, boli me ku*ac da se pravim indijanac... jesam rekao da ću popiti svaki put? Ja sam Ognjenu rekao:,, Tebra, ja ću popiti bez obzira kakav odgovor bio, kunem ti se u majku! - pravdao se Filip.

Kristina mu je poverovala u sve što je rekao, ali je i te kako bila zabrinuta zbog toga šta će drugi pomisliti o toj situaciji, a Miki Đuričić je kao i uvek bio duhovit i iskren pa je samo dodao: ,,Brate, samo si rekao istinu".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo se da su Kristina i Filip pre samo nekoliko dana imali akciju ,,Pranja veša" u kupatilu u hotelu ,,Zadruge", a u tim trenucima su se ,,tresle" kamere skoro 32 minuta. BIlo je evidentno da su se tamo dešavale ,,čudne radnje",  što su oni, naravno, negirali i pored činjenice da je kamera ipak sve usnimila.

K.R.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'