AKTUELNO

Emisija ,,Amidži šou" ukućanima je priredila specijalnu i nezaboravnu noć.

Pitanja Ognjena Amidžića u emisiji bila su šokantna i neočekivana kako za parove koji su bili specijalni gosti, tako i za takmičare koji su svoje cimere gledali iz Bele kuće.

Pored mnogobrojnih pitanja koje je Ognjen postavljao parovima, jedno od njih izazvalo je burne reakcije ukućana, a naročito Gordane Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, voditelj je Anđela Rankovića upitao: ,,Kada bi morao da biraš između svoje majke i Teodore, koga bi izabrao"?

Anđelo nije mnogo razmišljao o svom odgovoru, pa se javno izjasnio:

Naravno da bih izabrao svoju majku.

Ovaj odgovor šokirao je sve ukućane koji su pomno pratili emisiju, a Goca je jedva dočekala da se njena ćerka vrati nazad u Zadrugu kako bi sa njom porazgovarala o njegovom izboru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakav je to muškarac, bira mamu?  Da li sam ja nekad Savinu devojku ili tvoga dečka stavljala između tebe i njih? Žena te neće! Ali, na današnji dan on bira majku, a ne tebe... ja ne znam šta ti tražiš u njegovom životu, a njegova majka te neće, on je nju izabrao! - bila je iznervirana Gordana.

Bilo je vidno koliko su Gocu pogodile Anđelove reči, ali je još više iznerviralo to što Teodora na sve to nije imala apsolutno nikakve reakcije, zbog toga što se i ona izjasnila da se nikad ne zna da li će se pomiriti sa njenim bivšim dečkom Kristijanom kada zauvek bude napustila Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Ne podržavam, bre, ali neću da tražim od dečka da bira mene, a znamo se pet meseci. Neću da zamerim zbog toga, ja bih uvek rekla:,,Majka"! Njemu je majka rekla da nije dobar za mene, a on je opet sa mnom! - pravdala se Teodora.

U ovaj razgovor bili su umešani i Milan Milošević, Saška Karan i Jovana Tomić Matora koji su najstrašnije osudili Anđelov odgovor, a nakon ovoga nastala je žestoka svađa koja je dugo potrajala.

Kako vi komentarišete ovo? Da li podržavate Anđela? Video možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'