AKTUELNO

Anđelo Ranković nikada nije negirao emocije i strahpoštovanje koje oseća prema svojoj majci i ujaku.

Iako se dogodilo mnogo nesuglasica sasvojom porodicom zbog njegove ljubavne veze sa Teodorom Džehverović, a koja cveta već pet meseci, Anđelo i dalje želi da veruje da će njegova mama konačno prihvatiti njegovu odluku da zauvek ostane kraj osobe koju je u rijalitiju najviše i zavoleo.

Kako su pozivi do daljnjeg zabranjeni u rijalitiju, Anđelo je bio veoma skrhan zbog ovoga, pa se obratio Drvetu mudrosti.

Došao sam da ti kažem nešto, a znam da ćeš ti to preneti spolja tako da... mojoj mami je rođendan, pa želim da joj odavde čestitam... znaš da smo se dogovarali onaj dan i rekli su da nema više poziva, baš sam se iznervirao zbog toga, eto bar ovako da joj čestitam - bio je tužan Anđelo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo mudrosti sa radošću dočekuje ovako emotivne i lepe vesti, pa je bio raspoložen da mu dopusti da pravo iz vrta uputi najlepšu čestitku na svetu - mami za rođendan.

Da kažem mami ,, Srećan rođendan! I da je živa i zdrava još sto godina.. Puno sreće, zdravlja i uspeha. Hvala joj sve što čini zbog mene i nadam se da je ponosna zbog mene, a tebi hvala što si mi se javio - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

Drhtaj u glasu govori o tome koliko je u dubini duše zabrinut, jer zbog svega što mu se tokom petomesečnog boravka dešavalo, ne može da shvati zbog čega ga njegova majka ni u čemu nije podržala. Kako će njegova majka odreagovati nakon ovog snimka, preostaje nam da saznamo.

K.R.

#Anđelo Ranković

'