AKTUELNO

Gordanina iskrenost je neprevaziđena, a to pokazuje i na način na koji priča o svojoj porodici.

Kako su mnogo spekulisalo o braku Gordane Džehverović i njenog supruga koji je po veroispovesti musliman, te da su zbog toga njihova deca Teodora i Sava Džehverović bili preimenovani kada su krenuli u školu, to je u par navrata bilo prikazano kao još jedna dezinformacija.

Iako su mnogi očekivali da će Goca vešto prikrivati sve te navode, ona se apsolutno ne stidi toga, čak je i ponosna na svoju porodicu i skladan brak koji uživa već dugi niz godina.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, ona je u razgovoru sa MIlanom Miloševićem iznela još detalja iz svog privatnog života, a između ostalog, priznala je i kako se nekada zvao njen sin Sava.

Mi nikako nismo živeli, nisam se obazirala ni na šta, kad smo se uzeli mi smo živeli kod mojih. Mi se nikada nismo ljtili zbog toga. On se prvo zvao Semir, i ja razmišljala zašto bih dala muslimansko ime? I ja odem i promenim. Deca ga zezala i ja kažem da me baš briga - bila je iskrena Gordana.

Foto: Pink.rs

Ova otvorenost prema širem auditorijumu je samo pokazatelj kako brakovi u koji su mnogi stupili u različitoj nacionalnosti može biti i te kako skladan i uspešan, a činjenica je i da im ni podrške ne manjka, kada se jedna žena njenih godina usudila da postane regularan igrač najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima ,,Zadruga" samo zbog toga što želi da u svakom trenutku bude uz svoju ćerku koju neizmerno voli.

K. Ristić

#Gordana Džehverović

#Sava Džehverović

'