AKTUELNO

Istina isplivala na površinu!

S obzirom na to da se u toku čitavog dana spekulisalo o onome što se dogodilo između Nadežde Biljić i Baneta Čolaka, Veliki šef je odlučio da pred svima pusti njihov video-snimak i tako razreši svaku sumnju, kako ukućana, tako i milionskog auditorijuma koji je sa velikim iščekivanjem želeo da vidi reakcije svih takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče snimka malo sam jadan ispao. Tu nije bilo nikakvog seksa kao što sam i rekao, da je bilo maženja bilo je. Da je ona mene na bilo koji način zadovoljila to je laž. A da sam samog sebe zadovoljavao to je istina, ali to je bilo sve. Ja sam u najboljim godinama i najmlađi sam muškarac, tako da je moja potreba velika - priznao je Bane.

Kako je ovaj spoj u ,,Zadruzi" bio neočekivan i potpuno interensantan mnogima, voditeljka Dušica Jakovljević imala je da saopšti nešto važno Nadeždi i Banetu: ,,Pošto ste stvarno lep par, Veliki šef je pripremio jedno veliko iznenađenje za vas dvoje. Nadežda i Bane sutra uveče gosti kod Ognjena u ,,Amidži Šou" - poručio je Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala vam na svemu ovome! Mislim da iz ovog snimka može da se vidi da je Bane džentlmen, a ja kapiram da je on muškarac pa sam ga pustila da završi posao - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je drago što je on nas lagao u rehabilitacjii. Nadežda je polupriznala da je nešto bilo,a on sve kao držao ruku. Meni je drago, neka im je sa srećom, ja ću biti kum! A što mi je drago što mu se ispunila želja i što će otići kod Amidžića, presrećan sam! - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nena Petrović nije želela da komentariše, ali je samo rekla:

- Sve mi je ovde smešno, nemam šta da dodam na sve ovo... Svako ima pravo da radi šta god hoće.

K. Ristić

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'