AKTUELNO

Iako se uvek trudio da izbegne svaku situaciju koja je vezana za pojedine ukućane, u jednom momentu ipak nije mogao da prećuti.

Prepoznatljivo je da su pitanja Milana Miloševića uvek škakljiva i direktna, a ni ovoga puta nije iznenadio sve prisutne, a ni gledaoce kraj malih ekrana kada je Slobu Radanović upitao nešto što nisu svi ukućani čuli a ni primetili.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

-  Juče si u razgovoru pomenuo situaciju Kije i Filipa, pa si onda rekao da znaš nešto i da joj je bolje da ćuti. Na šta si mislio?

To je nešto što ja znam, jer nisam glupav. Moje mišljenje je da znam, nije mi niko ništa sa strane rekao. Video sam snimak i poznajem ljudsku psihu, a poznajem i tebe. Mogu da kažem da znam - rekao je Sloba.

Kristina Kockar, koja je bila prozvana odmah je želela da odgovori na ovo, pa je Milana preduhitrila konstatacijom da je ona njega već pitala o čemu se radi, ali je za odgovor ostala uskraćena.

Milan je zapazio još jednu situaciju koja u njegovim očima nije ostala neprimećena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Zašto si ti prestala da komuniciraš sa njim onog momenta kad ti je Sloba rekao: ,,Znam ja sve "?

Ja sam htela da prekinem kontakt, zato što su me prozvali novinari da ja njega volim i onda je on rekao da zna istinu, a ja sam ga pitala šta je istina? On je meni samo rekao da on to zna. I nemoj ti meni kako ti znaš istinu, ustani i reci da pretpostavljaš, a ne da sam ti ja bilo šta rekla! - bila je besna Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Čega se to Kristina uplašila, a zašto je Sloba ponovo odlučio da bude polovičan kada je u pitanju njegovo mišljenje o njoj i Filipu Đukiću, ostaje nam da saznamo.

K.R.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'