AKTUELNO

Aleksandra i Aleksandar Šparavalo, roditelji učesnice "Elite" Anđele Šparavalo, noćas su imali priliku da sa njom razgovaraju putem video-poziva i odvrate je od emotivne veze s Bojanom Pavlović, ali i iskritikuju zbog brojnih, kako tvrde, laži koje je iznela o njima i drugim članovima porodice u rijaliti programu.

Roditelji su bili vidno uznemireni dok su razgovarali sa ćerkom, koja je tvrdila da ne laže o svom detinjstvu i drugim porodičnim tajnama koje je obelodanila u "Eliti". Takođe, roditeljima je ponovo stavila do znanja da je zavolela Bojanu, dok su joj oni predočili da ona nije dobro, te da ju je "odradio zatvoreni prostor".

Foto: TV Pink Printscreen

Anđeli su poručili da se hitno skloni od Bojane, što ona nije učinila, a mi smo kontaktirali njene roditelje nakon što su se slegli utisci posle noćašnjeg dramatičnog poziva.

Očigledno nije shvatila našu poruku i nastavila je po starom. Nama je sad najbitnije da ona psihički bude dobro. Nama tek sad ništa nije jasno... - kratko nam je priznala majka Aleksandra.

Kako je izgledao njihov sinoćnji razgovor, pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.