AKTUELNO

Ukućanke su mislile da će njihov razgovor u šiframa ostati neprimećen.

Kako smo navikli da gledaoci pomno prate apsolutno svaki trenutak proveden u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga", tako je jedan od gledalaca sasvim dobro čuo razgovor između Kristine Kockar, Ane Korać i Jelene Krunić. Poželeli su da saznaju nešto veoma interesantno, a voditeljka Katarina je od reči do reči citirala pitanje:

- , ,'Ajde, Krunićka objasni situaciju o Sloveniji i bolu u leđima. To je priča vas dve i Ane za stolom dok su bila pitanja novinara, da ti pomognem. Kada je Ana pitala gde je bio kraj puta, ti si rekla da je bole leđa i vas tri ste se nasmejale"?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo pitanje bilo je veoma dvosmisleno, a s obzirom na njihove poglede koje su jedna drugoj upućivale uz smeh i suze, očigledno je da to nije nešto što bi šira javnost trebala da zna.

Ana nam je zaista pričala koliko je dugo vozila i da je autoput Hrvatska -Slovenija jako dobro urađen. Kija je isto pričala kako je put savršen, a ja sam rekla da sam išla do Beča autoputem. Kapiram da su slušaoci pogrešno protumačili (smeh). Ne znam, naravno da lažem. Neću da kažem, ne pada mi na pamet - rekla je Jelena.
Ako ovo neko provali, evo, ja ću da dam glavu! - rekla je Ana

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je jedno skretanje gde se isključuješ na autoput i znakovi na putu i tako. Gde ima izbočina da slučajno kad vozi džip da ne ošteti - rekla je za kraj Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako su sve vreme bile nasmejane i sigurne u sebe da niko nije shvatio o čemu ove ukućanke govore i o čemu su uopšte razgovarale, pretpostavlja se da su se na tom putu dešavale neke sumnjive radnje za koje očigledno samo one i znaju, dok su ostali i te kako pročitali između redova.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj priči? Video možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

'