AKTUELNO

Ekipa redakcije EKSKLUZIVno je u saradnji sa kreativcima brenda UNIKAT na DAR obradovala pojedine javne ličnosti unikatnim lutkicama koje neverovatno liče na njih.

U razgovoru sa predstavnicom brenda, saznali smo šta je bila inspiracija za svaki od ovih jedinstvenih poklona.

Ceca Ražnatović

Kraljica narodne muzike, nije mogla da sakrije svoje oduševljenje kada je dobila ovaj neobični poklon za svoj jubilarni 50. rođendan.

Inspirisan njenom dugogodišnjom karijerom i pesmom "Cvetak zanovetak", kojom je osvojila i jednu od nagrada na Festivalu narodne muzike Ilidža, ovaj unikatni dar, koji joj je uručio Nole na spektakularnom koncertu u Nišu, izazvao je pravu buru emocija.

Ceca, koja je sigurno navikla na skupe stvari, nije mogla da ostane imuna na originalnost ovog skromnog umetničkog dela, koje je ostavilo bez teksta. Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Darko Tanasijević

Darko je poznat kao neko ko je izuzetno šarmantan i luckast, ali oni koji ga malo bolje poznaju, znaju da voli da postavlja intimna pitanja. U najgledanijem rijaliti programu Elita često imamo prilike da čujemo kako postavlja pitanja učesnicima, a sada se i sam našao u sličnoj situaciji.

Naime, na samom početku rijalitija, ekipa redakcije EKSKLUZIVno poklonila je Darku nesvakidašnji poklon - Lutkicu sa bočicom u kojoj se nalazi set intimnih pitanja:

• Koliko često dobijaš nepristojne ponude?

• Da li bi više voleo da ispliva tvoj eksplicitni snimak, ili da se sazna šta stvarno misliš o kolegama?

• Da li više voliš akciju u liftu ili u kolima?

• Da li se u bazenu češće kupaš go ili obučen?

• Ako bi morao da biraš, koji bi učesnik rijalitija bio i na kom kriterijumu bi se temeljio tvoj izbor?

• Da li su ti na letovanju više prilazile starije ili mlađe gospođe?

Set intimnih pitanja otkrio je zabavnu stranu Darkovog karaktera, dok su njegovi odgovori odisali spontanošću i iskrenošću.

Sanja Marinković

Darko Tanasijević je izrazio želju da pokloni unikatnu lutkicu Sanji Marinković tokom gostovanja u emisiji Magazin In, jer, kako kaže, ona svojim gostima stalno poklanja nešto i ne želi da ide praznih ruku.

Kreativci brenda UNIKAT na DAR izradili su personalizovanu lutkicu Sanje Marinković nekoliko dana pre snimanja emisije, a Darko je izbor boje haljine i frizure prepustio njima. Ono što je bilo zanimljivo, niko nije očekivao da će se ona na snimanju emisije pojaviti u pink haljini i sa istom frizurom kakvu je imala prethodno izrađena lutkica.

Ova neobična slučajnost izazvala je oduševljenje i smeh kod svih prisutnih, a Zorica Brunclik je imala i prigovor na dužinu haljine. Kako je izgledao trenutak u kome su, čak i uvek nasmejanoj Sanji, zasuzile oči, možete videti u snimku koji sledi:

Aleksandra Mladenović

Među poznatima koji su dobili jednu od kreacija brenda UNIKAT na DAR, našla se i Aleksandra Mladenović. Povod za poklon bio je njen 29. rođendan i lansiranje prve pesme sa novog albuma "Predstava".

Ovi radovi predstavljaju samo delić onoga što brend UNIKAT na DAR nudi. Svaka lutkica je ručno izrađena makrame tehnikom, što ih čini jedinstvenim unikatima. Ako želite da oživite čaroliju i iznenadite nekog posebno, zapratite njihovu Instagram stranicu i otkrijte inspiraciju za originalne poklone koji će trajno ostati urezani u sećanje.

Autor: