AKTUELNO

Zoran je otkrio i da li veruje u ljubav Nenada i Mione nakon rijalitija.

Njih dvoje obožavate. Oni su Milica Kemez i Bora Santana – voditelji najnekonvencionalnijeg jutarnjegprograma „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu. Uvek vas spreme za dan koji dolazi i ulepšaju jutra pozitivnom energijom i zanimljivim gostima. Ovog puta Milica i Bora u emisiji „Ne gledam ti ja to“ugostili su Zorana Aleksića – oca aktuelnog učesnika ELITE, Nenada Aleksića – Ša.

Prošle nedelje Elitovizija je digla region na noge i i dalje se priča o takmičarima, ali i o komentarima žirija.Ša nije pozitivno prokomentarisan od nekadašnjih pobednica „Zadruge“ – Kije Kockar i njene majke Nadice, te je njegov otac Zoran stigao u RED TV studio ne bi li to prokomentarisao, ali i izjasnio se o njegovom turbulentnom odnosu sa devojkom Mionom.

„Nenad nije bio za to da se mi oglašavamo. Pravi poteze nekada koji mu štete, on je neko ko ode u rijaliti i živi život. Sve pokaže kako se oseća ko na tacni. Čudi me da ljudi koji su bili u rijalitiju sebi daju za pravo da glume doktora i kažu da je neko lud. Neka kažu da je ishitren, ali ne i da je za lečenje. On je ishitren – ali nije lud. Ne razmišlja...njemu je posle krivo kada uradi nešto. Tamo nikome nije loše uradio – šta god da je uradio, uradio je sebi. Kija im nije dala ni jedan poen. Tako ne bih mogao – jer ako je nešto dobro, onda je dobro. Ša ništa nije loše rekao o Nadici, čak je shvatio da neke stvari koje mu je pričala su ok. Nenad je željan ljubavi – željan je da mu se vrati koliko daje. “ – rekao je Zoran Aleksić.

Foto: Printscreen YouTube

Mnogi zameraju Zoranu što brani Nenada, a on se vodi time – koga će da brani ako ne svog sina. Ne slaže se sa Anđelinom majkom što na takav način govori o svojoj ćerki i veruje da iako se ne slaže sa svim što njegovo dete radi – nikada ne bi postupio na taj način.

„Da li će Miona da nasamari Ša ili neće – to apsolutno niko ne može da zna. Kada njih dvoje izađu napolje, tek tada može da se realno komentariše njihov odnos da li će ili neće opstati. Samo neka furaju svoj fazon dok su u ELITI, da se manje svađaju i da se ne nerviraju.“ – zaključio je Zoran Aleksić.

Šta je još otac Nenada Aleksića Ša govorio o njemu, ali i o drugim učesnicima – za slučaj da ste propustili ovog jutra, tu je RED TV Youtube gde možete pogledati celokopno gostovanje Zorana Aleksića u emisiji„Ne gledam ti ja to“.

Autor: S.P.