AKTUELNO

Jelena i Đekson u strasnom zagrljaju!

I ovoga jutra ukućane ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, "Zadruge", budili su najveći hitovi domaće muzike, a pesmama se najviše obradovala Gordana Džehverović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ona je dan započela uz numeru svoje ćerke Teodore Džehverović, koja je takođe stanar Bele kuće. Gordana je u tom trenutku bila u kuhinji, gde je sebi kuvala prvu jutarnji kafu, a kada je čula prve taktove Teodorine pesme, krenula je da peva i igra.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Isto je to učinila i sama pevačica, koja je odmah počela da skače po krevetu u kome spava sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem. Tom prilikom Teodora nije mogla da kontroliše svoju spavaćicu, ispod koje je virio njen donji veš.

Foto: RTV Pink

U drugom delu spavaće sobe Luna i Sloba nisu bili u zagrljaju, iako je pevača probudila njegova pesma, ali zato jesu njihovi cimeri Jelena Krunić i Nemanja Đerić Đekson. Krunićevu i Đeksona prate komentari da su zaljubljeni jedno u drugo, iako ona van rijalitiju ima momka, a reper devojku koju je već prevario nekoliko puta pred kamerama, zbog čega ga ona redovno kritikuje po društvenim mrežama.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledalo buđenje zadrugara ovoga jutra možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: Ljubavni trougao: Sloba pevao pesme, Kija se NIJE ODVAJALA OD NJEGA, a Luna zbog toga OPET BESNA NA OBOJE! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Jelena Krunić

#Nemanja Đerić Đekson

#Teodora Džehverović

'