AKTUELNO

Miljana Kulić se opasno zaigrala na žurki.

Iako je odmah po ulasku u najpopularniji rijaliti pričala o svom moralu i to da zbog njene trudnoće neće ništa nedopustivo uraditi, Miljana Kulić je na žurku došla vidno raspoložena.

Naime, Miljana je u toku noći bila izuzetno razigrana i vesela, a onda se situacija otela kontroli. Ona je igrala onako kako nijednu trudnicu do sada niste videli, u i te kako provokativnom izdanju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je ušla u kazino, gde je i žurka bila organizovana, Miljana je zaigrala oko stolice, a onda se polako ali sigurno približla Bori Santani kog je grlila sve vreme dok je pesma trajala.

Zatim je otišla kod Milana Miloševića sa kojim je još provokativnije igrala, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao. Miljani se podigla haljina tako da joj se mogla videti i zadnjica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona to nije primetila pa je nastavila sa igrom, ali se veoma brzo umorila. Kada je nakon nekoliko minuta shvatila da je ona ipak trudnica i da bi za nju najbolje bilo da odmara u svojoj sobi, ona je izašla napolje, a za njom i Milan.

Jao, ja sam se zaigrala, umorila sam se. Hoće to da šteti mojoj bebi? - upitala je zabrinuta Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma, neće ti ništa biti. I Seka Aleksić je igrala do sedmog meseca - odgovorio je Milan.

Ovo je bilo veoma iznenađujuće za sve prisutne, a verujemo i za gledaoce kraj malih ekrana, s obzirom na to da se Miljana predstavlja kao neko ko i te kako brine o svojoj trudnoći i svemu što drugo stanje zahteva.

Da li se i vama svideo ovaj prizor? Video možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Bora Santana

#Miljana Kulić

'