AKTUELNO

Posle ovoga nije mogla da prećuti.

Reperka Anđela Veštica, koja je u dva navrata bila učesnica "Zadruge", najgledanijeg rijalitija u regionu, već nekoliko dana ne ustaje iz kreveta.

Kako je najavila da će joj uskoro izaći nova pesma, njeni obožavaoci su se interesovali zbog čega se to nije desilo i kada mogu da je očekuju.

Ipak, poruka "zašto si slagala da je danas spot" izbacila ju je iz takta, pa je osula paljbu po onome ko ju je poslao u okviru tri storija koje je snimila i postavila na Instagram.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA JOJ JE TO U GAĆICAMA?! Kaća Živković se skinula u bikini, svi su gledali u IZBOČINU u njenom MEĐUNOŽJU (FOTO)

- Ja ne mogu da verujem dokle ide vaš bezobrazluk, tako da ću snimiti samo par kratkih storija. Dobila sam poruku "zašto si slagala da je danas spot". Dakle, idiote ili idiotkinjo, ko god da si, ja nisam slagala, ja sam ljude dva tri puta na storiju obavestila i svi znaju da sam jako bolesna, imam virus i sedim kući da se raspdam. Ako ste toliko bezobrazni da nemate razumevanja za moju bolest, onda mi nemojte pisati po profilu, nemojte mi skakati po glavi s porukama. Ja vas volim sve i hoću da ispoštujem, ali četiri pet dana u vašem životu ne znači ništa, a ja bolesna da se maltretiram, da sedim u montaži, stvarno ne mogu - kaže ona u videima u kojima nije snimala sebe, verovatno jer nije bila reprezentativna.

Autor: V. T.

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

'