AKTUELNO

Kada je Tomislav Božović kročio na scenu "Pinkovih zvezdica" usledio je spektakl koji je oduševio mnogobrojnu publiku, kao i članove žirija.

Nakon emotivne balade koju je izvela Božica Mlađenović, na velelepnoj sceni muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" usledio je spektakl za pamćenje koji je priredio Beograđanin Tomislav Božović.

Foto: YouTube screenshot

On je odabrao pesmu Jadranke Stojaković "Čekala sam", što je publika sa oduševljenjem prihvatila, a kada je Tomislav zaigrao, publika u studiju digla se na noge i gromoglasnim aplauzom pozdravila njegovo predstavljanje. Tomin scenski nastup oduševio je članove žirija, a Sergej Ćetković uporedio ga je sa planetarno popularnom zvezdom.

Potpuno zaslužena petica! Energično, tačno, simpatično... Kao mali Mik Džeger. Toliko si autentičan i svoj, neguj to. Ceo organizam ti igra i to treba da bude tako.

Foto: Printscreen

Foto: YouTube screenshot

I Gocu Tržan je, pored sjajne interpretacije, oduševilo slobodno scensko ponašanje devetogodišnjeg dečaka, pa je istakla kako je malo muških izvođača koji neguju scenski pokret.

Meni je divno kada vidim dečake koji su slobodni na sceni, to je izuzetno retko i zato to neguj. Većina muškaraca na Balkanu se stidi da imaju neki svoj pokret, a meni se dopada kada je neko slobodan i kada mu svaki mišić igra - iskrena je bila Goca.

Foto: Printscreen

Energični nastup Tomislava Božovića pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

'