AKTUELNO

Neće se oni dobro provesti!

Bora Santana i Maca Diskrecija imali su veoma turbulentan odnos u rijalitiju Zadruga od samog početka. Njih dvoje su se stalno svađali, pa mirili, onda ušli u jednu lepu fazu koja je krunisana veridbom. Međutim, njihov verenički staž trajao je svega par sati a od tada njih dvoje su u lošim odnosima. Razlog tome je što je Maca tvrdila da joj se iskreno sviđa Bora, dok je on samo želeo da se šali i "pravi šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Oni konstantno ponavljaju iste priče, svađaju se iz istih razloga, a danas je Miki Đuričić dao jedan savet Bori koji je on odmah prihvatio:

Znaš što je ona zla prema tebi? Jer te voli, zaljubljena u tebe a ti je ne je*eš dva posto! Ti si indijanac, umesto da kažeš je*ao sam te, nek te poliva, nek radi šta hoće, ti se smeješ. Ti treba da kažeš njoj šta je, hoćeš da te je*em ponovo, da ti glumim dečka? To treba da uradiš - rekao je Miki.
Ako treba da joj opet glumim dečka, ajde, lepo si mi rekao to. Ajde, zaboraviću sve, biću majmun, glumiću ti dečka, neka me urnišu svi - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I SA NJIM SE MUVALA! Slobin kolega BESAN na njega i Lunu: Ona je razmažena, on nije nikakav muškarac! (FOTO)

Da li će predložiti Maci ovaj plan i hoće li njih dvoje ponovo započeti vezu ili će Maca ponovo napasti Boru jer samo želi da se igra, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'