AKTUELNO

Sve informacije možete ispratiti na talasima radija "Amnezija".

Kreativnost Bore Santane, Milana Miloševića i Baneta Čolaka je realizovana kroz jedan projekat. Naime, već nekoliko dana oni se zalažu za osnivanju radija "Amnezija" koji će izveštavati o dešavanjima iz rijalitija "Zadruga" čiji su glavni akteri gorepomenuti ukućani.

Foto: TvPink Printscreen

Njih trojica su u formi radio programa plasirali informacije koje se tiču najaktuelnijih dešavanja u Beloj kući. Naravno, neizostavna stavka je bio odnos između Filipa Đukića, Baneta Čolaka i Marije Ane Smiljanić.

Iako je prethodne večeri Marija Ana poklekla pred svojim rečima i završila zajedno sa manekenom u krevetu, njoj je prijala pažnja koju joj je ovaj Užičanin pružao, a evo kako se on oseća povodom ove izdaje:

Foto: TvPink Printscreen

Prvi korak je uvek presudan, ja sam nisam mogao da ga napravim. Uz pomoć velikog vojskovođe iz Kupinova Mikija Đuričića sam dobio nade i savete kako dalje da se ponašao. Miki mi je pomogao da prebrodim ovu situaciju u kojoj se nalazim. Dao sam sve od sebe. Od kiflica, krofnice, sve sam radio što je trebalo, donosio doručak u krevet, to nije bilo dovoljno. Očigledno neko drugi trese šljive, a ja čekam u potoku.

Foto: RTV Pink

Numera koja najbolje oslikava situaciju je "Prokleta je žena što razdvoji druga dva" koja je dopirala sa talasa radija "Amnezija".

Pročitajte još: KISEO OSMEH I SREDNJI PRST! Ovako je Andrija reagovao nakon što su isplivali DOKAZI IZ TOALETA! (FOTO)

Pink.rs

#Bane Čolak

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'