AKTUELNO

Vest o glumčevoj bolesti rastužila je celu Srbiju!

Danas su srpsku javnost potresle loše vesti o zdravstvenom stanju jednog od najboljih domaćih glumaca Nebojše Glogovca. Naime, kako pišu domaći mediji, Glogovac je pre šest dana hitno primljen na Institut za onkologiju u Beogradu zbog problema sa plućima, a njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno.

Foto: Tanjug

Glumac se ovim povodom još nije oglašavao za medije, a ekipa portala Pink.rs pokušala je da stupi u kontakt sa njim, njegovom porodicom i kolegama, međutim na temu Nebojšine teške bolesti niko nije imao snage da govori.

PROČITAJTE JOŠ: HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: Nebojša Glogovac teško bolestan

Foto: Tanjug

Kako bismo proverili glasine da su predstave u kojima igra Glogovac otkazane stupili smo u kontakt sa zaposlenima u ''Jugoslovenskom dramskom pozorištu'' koji odbijaju da daju bilo kakve informacije o zdravstvenom stanju glumca, ali tvrde da se ''Hamlet'' u kojem igra Nebojša ne nalazi na njihovom repertoaru za mesec februar.

Foto: Beta

- Mi na repertoaru nemamo u februaru nijednu predstavu u kojoj igra Nebojša Glogovac, pa tako ni ''Hamlet''. Mi ne možemo da pričamo o njegovom privatnom životu, pa tako ni o njegovom zdravlju. Ništa od predstava nismo otkazivali - rekli su iz JDP-a za Pink.rs.

Inače, glumac je počeo da prima terapiju, i svi se nadaju da će Nebojša uspeti da pobedi opaku bolest. Glogovac je teško bolestan i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno, a porodica i njegovi najbliži prijatelji su uz njega u najtežim trenucima.

Foto: Tanjug

Nebojša Glogovac završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Član je Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1996. godine, a ostvario je niz zapaženih uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Dobitnik je pet Godišnjih nagrada JDP, Sterijine nagrade, Nagrade „Miloš Žutić“, „Ardalion“, „Milivoje Živanović”…

Autor: M. K.

#Bolest

#Nebojša Glogovac

'