AKTUELNO

Oni su se venčali u septembru na Ibici, a slavlju je prisustvovao najuži krug ljudi.

Novosadska barbika Nataša Bekvalac, od prošlog septembra gospođa Lazukić, zakazala je crkveno venčanje sa Lukom Lazukićem odmah nakon porođaja, i to baš u vreme kada se pre godinu dana razvodila od drugog supruga, Ljube Jovanovića.

Foto: Printscreen Instagram

Nataši se sve bitne stvari dešavaju na proleće. Luka je želeo da se venčaju u crkvi dok je ona u drugom stanju, ali pevačica ga je odbila. U ovom trenutku neće da se opterećuje obavezama jer uživa u trudnoći. Dugo je razgovarala s Lazukićem i dogovorili su se da venčanje u crkvi bude čim se oporavi od carskog reza, koji je zakazan za 1. mart. Pre nekoliko dana išli su do jedne crkve u Beogradu i zakazali venčanje. Potrefilo se da se baš tih dana prošle godine Nataša razvodila od bivšeg rukometaša Partizana, a sad se udaje za drugog muškarca - otkriva izvor i dodaje da je intimno svadbeno veselje planirano na pevačicinom salašu u Čeneju.

Na venčanju na plaži uz Natašu i Luku slavili su njihovi najbliži članovi porodice, pa će ovog puta biti drugačije.

Foto: Printscreen Instagram

Na Ibici je prisustvovalo samo 25 zvanica, ali ovog puta će spisak gostiju biti malo proširen. Oko stotinak ljudi mladenci će ugostiti na Natašinom imanju, gde će napraviti opuštenu zabavu, a ne klasično svadbeno veselje - završava izvor.

Nataša i Luka uskoro će postati roditelji devojčice, a oboje imaju po jedno dete iz prvog braka.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Venčanje

#svadba

'