AKTUELNO

Gospođa Zeljković ne želi da poveruje da se između njene ćerke i ovog zadrugara desilo bilo šta.

U toku vikenda koji je za nama u Beloj kući bilo je veoma burno. Zadrugari koji su okupirani snimanjem filma imaju i ostale obaveze i zadatke, a uz to se često desi i svađa između nekih od učesnika rijalitija "Zadruga". Na sreću, osim svađa, dešavaju se i pomirenja, a neki odnosi su se u prethodinih nekoliko dana i produbili.

Vođa kom je mandat danas istekao Filip Đukić za svoju omiljenu osobu izabrao je Kristinu Kockar sa kojom je spavao u hotelu Zadruge. I čini se da njih dvoje nisu samo spavali tamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su prvo posumnjali da su imali odnose dok su ležali pokriveni jorganom, a rano jutros su bili zajedno u toaletu, bez bubica. Kamera na zidu toaleta se drmala, a iako su skinuli bubice, uzdasi i nesvakidašnji zvuci dopirali su iz prostorije u kojoj su se njih dvoje osamili.

Stupili smo u kontakt sa Kijinom mamom Nadom Zeljković i pitali je šta misli o novonastaloj situaciji i kako joj se dopada Filip.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da se tu ništa nije desilo, ona nije taj tip. A ako se i desilo... Filipa ne bih komentarisala, Andrija je Andrija. Moje dete je izabralo Andriju. Ne može njega moja Kristina da zaboravi i nikad ga neće zaboraviti - rekla je Kijina mama za Pink.rs.

Kako će se situacija u Beloj kući dalje odvijati i kako će reagovati ostali zadrugari kada saznaju za Kijin i Filipov odnos, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Filip Đukić

#Intervju

#Kristina Kockar

#Mama

#Seks

'