AKTUELNO

Zbog haosa koji je nastao sve je obustavljeno.

Danas je došlo do prave pometnje među zadrugarima kada su im puštani snimci iz njihove arhive. Problem je nastao kada je Sloba Radanović prokomentarisao da njegova si svadba Kristine Kockar nije baš bila takva kao što deluje na snimcima.

Ona je tada skočila, povređena njegovim rečima, pa je došlo do svađe koja je trajala više od pola sata, zbog čega je prekinuto emitovanje snimaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja bih zaista molila da se priča kako je moja svadba bila katastrofa. Bila je daleko od toga, naprotiv, bila je lepa i vesela. Mi smo igrali i zezali se. Ujak me je doveo do crkve kada je Slobodan pustio suzu, kad me je video. Taj snimak sa venčanja postoji, ja sam ga okačila na jutjub. Meni su ovo lepe uspomene, i našu svadbu svaki put gledam sa osmehom. Ovo je bio trenutak kad sam se udala iz ljubavi - pobunila se Kija, posle čega se nastavila rasprava.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon teških reči u dnevnoj sobi, rasprava se nastavila u spavaćoj, gd esu oboje urlali od besa.

Ja nemam opravdanje za to što se desilo, ne znam šta se desilo. I što bih ja tebe branio kad ti imas veliku jezičinu, ne brinem se ja za tebe - izjavio je Sloba između ostalog.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku rasprave ona je u jednom trenutku van sebe zapretila Slobi, rekavši mu da će ga "zadaviti ako ga bude videla na ulici", dok su ostali čekali da njih dvoje završe kako bi videli svoje snimke.

Ipak, do toga nije došlo, što je potpuno izbacilo iz takta Slobinu devojku Lunu Đogani, koja mu je to odmah zamerila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde, više! Pet meseci slušam o vašem braku i kako ste se voleli i kako nije uspelo i zbog vas nisu gledali svoje priloge, na šta bre to liči! Dokle više?! Ne mogu to da slušam! Poludeću! Ja ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila! Uništila sam svoj život zbog njega - rekla je Luna, a on joj je brutalno uzvratio.

- Ja sam sve to uradio zbog tebe, da bih bio sa tobom! I nemoj da se dereš na mene, da ti ne bih je*ao mater sad! - rekao je Sloba, posle čega je napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani su se nakon toga okupili ko blogerke, koja nije mogla da se smiri, pa je svima rekla da su ona i Sloba ovim završili i da više nisu zajedno.

Matora ju je zatim odvela do Paba, gde ju je saslušala, a sve o večerašnjim dešavanjima možete pročitati na portalu Pink.rs, gde je sve do detalja ispraćeno.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'