AKTUELNO

Dotakao se i Anđelove porodice!

Večeras su u studiju "Zadruge" gosti voditeljke Dušice Jakovljević bili najbliži članovi porodica zadrugara, ali i Soraja Vučelić. U jednom trenutku brat Teodore Džehverović i sin Gordane Džehverović, Sava koji je došao da pruži podršku svojim najvoljenijim osobama, dotakao se Anđela Rankovića i njegove porodice.

Foto: RTV Pink

Teodora je više puta ranije govorila kako joj je brat Sava najveća podrška u životu i kako joj je uvek bitno da čuje njegov stav, međutim ovo joj se siguno neće svideti. Njen brat u jednom trenutku dotakao se novonastale situacije između njegove sestre i manekena.

Foto: RTV Pink

Kako verovati u tu vezu, ako znamo da nije emocijalno zreo za neku ozbiljnu vezu i da će to biti kada napuni 30 godina. Kako verovati kada on ima takav odnos prema ženskom polu?! Ja ne mogu da verujem tom dečku! Ja ne mogu da verujem toj vezi i otvoreno vam kažem nema od toga ništa! - rekao je Sava i dodao:

Foto: RTV Pink

To je ponašanje klinca od 17 godina! Treba da ima dovoljno dostojanstva da prekine tu vezu! Mama pokušava da sakrije istinu! Meni je žao što Teodora ne može da preseče i stavi tačku na nešto što ne ide - zaključio je Džehverović.

Foto: Printscreen Youtube

U nastavku je Sava komentarisao i majku Anđela Rankovića, kojoj zamera što se u novogodišnjem danu kada su porodice zadrugara ulazile u luksuzni kompleks, nije javila i pružila ruku njegovoj sestri.

Preterano! Ja bih voleo da vidim šta toliko ta porodica ima protiv celokupne naše porodice?! To sve nas vređa! Ja bih želeo da čujem iskreno mišljenje! - pričao je Sava.

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'