AKTUELNO

Ne krije da je verni fan rijalitija ''Zadruga''.

Poznata pop pevačica Marija Šerifović ne krije da je veliki fan rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruge", a kako kaže, u poslednje vreme se situacija još više zakomplikovala.

PROČITAJTE JOŠ: NASLAĐUJE SE DOK ON PATI! Đeksonu bivša poručila: Oseti se jedno veče kako se ja osećam pet meseci, SKOTE RASPALI!

Foto: TV Pink Printscreen

- Vidim da se svašta nešto desilo u poslednje vreme, da su ušli neki, raznorazni, čudni, i ludi kandidati, zabavni... Kad god imam vremena bacim pogled - rekla je pevačica koja je potom potvrdila da i dalje stoji njena ponuda za opkladu da će Sloba otkačiti Lunu zbog Kije, a na pitanje ko je njen favorit za pobedu u ''Zadruzi'' ne želi da odgovori.

Foto: TV Pink Printscreen

- Joj, ne smem to da vam kažem jer biste me zapalili. Nema šanse, neću vam to reći nikada - uzvratila je Marija, koja je potom otkrila šta misli o Lepom Mići.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Šta ja znam, moja okolina ne misli ništa dobro o Mići, a opet sa druge strane, ne misli, zato što je on vulgaran i psuje previše, ali opet, on čovek ima neke sasvim ispravne rezone, u trenucima svog ludila - rekla je Marija.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Marija Šerifović

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'