AKTUELNO

Oštro od samog početka.

Nakon sastanka na kom su odabrali glavne između sebe u svojim grupama, anđeli su u Rajskom vrtu, odnosno đavoli u pabu, održavi grupe sastanke na kojima su kovali planove kako što uspešnije da obave svoj novi zadatak.

Foto: RTV Pink

Ja sam čula od Janjuša kao: Žižice, je l' ti treba nešto?! Znači, njihov zadatak je da budu dobri. Ja sam šutnula korpu namerno, oni ne smeju da psuju - rekla je Jelena Krunić koja je glavna među đavolima.

Foto: RTV Pink

Kako bi uradili što više pakosti, Saška Karan dala je cigaretu Milanu Miloševiću koju je on uručio trudnoj Miljani Kulić, jer je i to po njihovim đavolskim stavovima i razmišljanjima loše delo.

Ja sam ukrao Viktoriji pastu - rekao je Bane.

Foto: RTV Pink

Ja sam uzela od Andrijane neseser, a od Ane puder. Anđelo je već pop*zdeo, tako da znate njemu je slaba tačka garderoba. Sve što mu uništite od garderobe, to je pakao od života - govorila je Teodora o svom dečku.

Foto: RTV Pink

U drugom delu "Zadruge" u isto vreme svoj satanak imali su i anđeli. Među njima nalazi se i Ana Korać koja je rekla kako je primetila da joj je nestala šminka. Po završetku sastanka, kada su se vratili u spavaću sobu, ukućani su se međusobno posvađali, a sve možete pogledati u video-klipovima u nastavku.

PROČITAJTE: ANĐELČIĆI SE MEĐUSOBNO POSVAĐALI: Prve varnice već na startu novog zadatka! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'