AKTUELNO

Ukoliko Ivanin i Petrov sin bude imao sve osobine koje su karakteristične za njegovo ime, njegovi roditelji biće najsrećniji na svetu.

Poznata pevačica Ivana Pavković porodila se 9. novembra ove godine i na svet donela svog prvog sina kojeg je dobila u braku sa pevačem Petrom Mitićem. Novopečeni roditelji presrećni su zbog nove uloge koja im je promenila živote, a odlučili su se da svom prvom nasledniku daju ime Vujadin.

Ivana i Petar su dečju sobu svog sina potpuno uredili po njegovoj meri, pa se na zidu iznad kreveca nalazi zanimljiva nalepnica sa njegovim imenom koje ima neverovatno značenje.

Prema tradicionalnim verovanjima, ovo staro srpsko ime nose osobe koje su nezavisne, poštene i kreativne. Reč je o duhovno snažnim ljudima koji i te kako vode računa o razvitku svojih duhovnih sposobnosti, a vežbe duha su im uvek od koristi. Muškarci koji imaju ime Vujadin sposobni su da prebrode mnoge teškoće u životu, a ono što je najvažnije - sposobni su da vole čista srca.

Obzirom na to da su Ivana i Petar pažljivo birali ime za svog prvenca, nema sumnje da će se brižni roditelji potruditi da Vujadin ima baš one karakterne osobine koje se vezuju za značenje njevgovog imena, a mladi pevači i ovaj put načinili su pravi izbor.

Autor: D. Tanasijević

#Ivana Pavković

#Petar Mitić

#pevač

#pevačica

#sin

'