AKTUELNO

Jadala se zadrugarkama.

Miljana Kulić pre samo nekoliko dana pridružila se zadrugarima u Bleoj kući, a već je uspela da podigne veliku prašinu. Ona se sada požalila Kristini Kockar i Gordani Džehverović kakve je neprijatnosti doživela od oca njenog deteta, Ivana Marinkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Imam dve mlađe sestre, Tijanu i Anu, kaže nek uđu tvoje sestre i njima da napravim dete. Je*aću ti majku, nek uđe i tvoja majka. Biću sa tvojom majkom kad tad. Idi na kiretažu, jao bože poslušaj me da joj se dogodi ono što ja želim i ja uzmem šolju onu malu od dobro jutro i pogodim ga pravo u čelo, kad je počela krv da šljašti na sve strane, Ja ne volim da se tučem, ali ne mogu. Non stop me provocirao da bih ja pobacila ili izašla, jer je on u meni video ogromnu konkurenciju. Šta se još događalo? Onda priđe kao da ništa nije bilo, ljubi me, grli me, izvinjava se, plače, dete nije video dve godine, kad je nedeljni ručak on se seti da ima dete kad popije litar vinjaka - jadala se Miljana Kiji i Gordani.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana se požalila da je Ivan često pio i vređao je, što ju je uvek dovodilo do ludila. Otkrila je da će on priznati dete, ali da to njoj posle svega nije ni bitno.

Foto: TvPink Printscreen

Kija i Gordana su ostale u čudu zbog onog što su čule i imale su samo reči gađenja za njega.

Pročitajte još: RASKRINKAVANJE! Kija POZELENELA zbog Miljanovih reči: Ljudi su te PROVALILI, smešna si, priznaj šta RADIŠ U MRAKU! (VIDEO)

Šta je Miljana još otkrila Kiji i Gordani možete pogledati u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'