AKTUELNO

Bilo mu je nelagodno zbog njenog ulaska.

Kako se na vratima Bele kuće pojavila Gordana Džehverović, Anđelo Ranković je bio skreptičan da li će njegova ljubavna romansa sa Teodorom Džehverović uspeti.

Anđelo je u toku prethodne noći odgovarao na pitanja novinara koja se tiču njegove veze sa Džehverovićkom. Da li se on pribojava da će ga devojka staviti u drugi plan zarad njene karijere, kao i to šta misli kako će njegova veza funkcionisati, sada kada je u rijalitiju Teodorina mama.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče ulaska, bio sam u šoku. Bilo mi je neprijatno, nelagodno, ali sa druge strane mi je drago, koliko god da je njena porodica gledala mene sa druge ne mogu dovoljno da me upoznaju, kao što ni moji ne mogu da upoznju Teodoru preko malih ekrana. Tako da mi je drago da i ona vidi sve ono što mi pričamo ljudima da postoji između nas. Nekako mi je nelagodino i neprijatno, ne mogu skroz da se opustim. Iznenadila me je Gordana kako je totalno opuštena i nekim komentarima sam bio začuđen sa njene strane. Stvarno je imala komentare da smo se Teodora i ja pišali smo se od smeha. Totalno je opušteno, priča kao da nam je drugarica - bio je vrlo zadovoljan svojom taštom, a onda nastavio:

Foto: Printscreen Youtube

Ne mislim da je njena mama ušla da napravi razdor između mene i Teodore, njena mama je ušla iz nekih drugih razloga, prvenstveno da zaštiti ćerku, jer sigurno nije mogla da izdruži naše svađe i ni napade na Teodore i bilo kakve rasprave. Tako da sam mislio da će ovo biti teško, da splasne odnos između mene i Teodore. Čak mi je bilo malo lakše, ona bude malo sa mamom, ja tu igram malo kockice. Gordana je spremila super čorbu, smršaću. Izgleda da će ovde da bude laganice, iskreno mislio sam da će da bude nekako teško - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovoga je dodao da mu prisustvo mame Gordane prija i da misli da će sada mnogo lakše rešiti svaku nesuglasicu sa svojom devojkom. Svoj komentar o svemu ovome su dale Gordana i Teodora.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU! Miljana Kulić: Daću sve da moje dete bude u dobrim odnosima sa polusestrom!

O ovome detaljnije se možete informisati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'