AKTUELNO

Ona je sa svojim fanovima podelila radosne vesti.

Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro potvrdila je da je u drugom stanju jednom objavom na Instagramu. Kako je portal Pink.rs prvi pisao, krajem prošle godine pevačica je saznala da joj se ostvarila najveća životna želja i da je u drugom stanju.

Ona sve do sada nije želela da komentariše ništa u vezi sa trudnoćom, a sada je svoje fanove i prijatelje obavestila da čeka devojčicu i da odlazi na trudničko bolovanje.

Foto: Instagram

Počelo je najlepše razdoblje mog zžvota.Od danas sam zvanično na prvoj najdražoj poslovnoj pauzi, sa velikim i srećnim razlogom. Posle punih dvadeset godina odmaram i to zašto... Hvala vam što ste bili tu uvek, i kad je lepo i kad je bilo manje lepo. Hvala mojim momcima što su mi ulepšali život svako na svoj način. Hvala beskrajno mojoj večitoj podršci, čoveku koji je glava moje karijere, koji pomaže da moje srce i moj glas čuju i osete svi, Šaran Alegro. Družimo se vrlo brzo na nekim novim nastupima, do tad živi i zdravi mi bili, srećni i veseli. Vaša Slađa Alegro od srca - napisala je u opisu fotografije na kojoj piše da čeka devojčicu.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Slađa je sudbonosno "da" izgovorila je u januaru 2016. godine. Ona je dva puta izgubila bebu i sada je presrećna jer joj se najveća životna želja ispunila i za nekoliko meseci će se ostvariti u ulozi majke.

Autor: J. V.

#Slađa Vujičić

#pevačica

#trudnica

'